VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL ANINOASEI, CERE AUTORITĂȚILOR SĂ REZOLVE DE URGENȚĂ PROBLEMA FURNIZĂRII APEI ÎN COMUNĂ! VIDEO!

Prima pagină » Administratie » VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL ANINOASEI, CERE AUTORITĂȚILOR SĂ REZOLVE DE URGENȚĂ PROBLEMA FURNIZĂRII APEI ÎN COMUNĂ! VIDEO!

 Probleme arzătoare la Aninoasa, în ceea ce privește furnizarea apei potabile! Din cauza secetei, volumul de apă din rezervoare a scăzut, iar la robinetele oamenilor apa nu mai curge. Vlăduț Nicuale, primarul comunei, face apel al autorități să urgenteze rezolvarea acestei probleme grave.

“Ne confruntăm cu toții cu situația întreruperii alimentării cu apă. Din decență și respect față de dvs., nu am dezbătut prea mult acest subiect până acum, pentru că nu am vrut sub nicio formă să se interprezete că folosesc această situație în scop electoral, cum au făcut alții. Totuși, vă asigur că suntem extrem de preocupați de ceea ce se întâmplă și tratăm situația cu foarte multă atenție și implicare.

Încă din lunile trecute, de cand, pe fondul sectei și a scăderii rezervelor de apă, se preconiza o situație critică, am fost permanent în contact cu reprezentanții Companiei de Apă Târgoviște.

Pentru a elimina speculațiile din ultima perioadă, vă informez că, dincolo de unele avarii tehnice punctuale, cauza opririi alimentării este că volumul de apă potabilă furnizată de Compania de Apă Târgoviște nu acoperă nevoia solicitată, acest lucru datorându-se secetei și consumului extrem de mare. (de aproape 3-4 ori mai mult decat în mod regulat. eferitor la furnizor, fac o singură remarcă: Este inadmisibil ca oamenii să fie lăsați fără apă. Solicit public găsirea unor soluții urgente, poate chiar crearea unui program de furnizarea în toate UAT-urile din zonele afectate, comune și orașe, astfel încât cantitatea de apă disponibilă să fie distribuită uniform. Suntem dispuși să facem orice demers posibil pentru remedierea acestei probleme.

Este o situatie intr-adevar neplacută, dificilă, dar căreia trebuie să îi facem față cu toții. Fac un apel catre dvs. pentru a trata cu rațiune si responsabilitate aceasta stare de fapt fiind cu toti oameni si membri ai aceleiasi comunitati. Haideti sa dam dovada de simt civic si resposabilitate si sa incercam sa limitam consumul de apă stric pentru nevoile noastre esentiale, astfel încât fiecare dintre concetățenii noștri să poată beneficia de această resursă atât de importantă – apa.

Dincolo de apelul pentru raționalizarea consumului, vă mai rog să acordăm atenție semenilor noștri: vârstinici, persoane greu deplasabile, care în mod real nu își pot asigura necesarul de apă potabilă pentru consum sau animale.  Dacă aveti cunoștință de astfel de cazuri, vă rog sa ni le transmiteți.

La nivelul Primariei, prin Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență, am inițiat o celulă de acțiune care monitorizează toate aceste cazuri. Vom ajuta orice   persoană aflată în dificultate. De asemenea, avem în desfășurare lucrări de curățare, reabilitare și tratate a fântânilor publice de pe raza comunei Aninoasa. Vă invităm să folosiți cu încredere sursa de apă Fântâna Pacii.

Am increderea că cetățenii comunei Aninoasa vor da dovada de solidaritatea ce ii caracterizează si în fața acestei provocări, așa cum au facut-o de atâtea ori de-a lungul timpului.”a precizat Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa.

Video, aici!

După apelul primarului Vlăduț Niculae, conducerea Companiei de Apă Târgoviște – Dâmbovița a venit cu precizări despre acest subiect. Detalii, aici: https://exclusivdb.ro/compania-de-apa-reactie-despre-problema-apei-de-la-aninoasa/

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

ZILELE COMUNEI DĂRMĂNEȘTI VOR AVEA LOC ÎN ULTIMUL WEEKEND AL LUNII IULIE! CE ARTIȘTI VOR URCA PE SCENĂ!

FERMIERII DIN MORTENI, AFECTAȚI DE SECETĂ, POT DEPUNE SOLICITĂRI LA PRIMĂRIE PENTRU EVALUAREA PAGUBELOR

YNY SEBI, LORA, ELENA GHEORGHE ȘI MULȚI ALȚI ARTIȘTI VIN LA GĂEȘTI, PE 19 IULIE, DE ZIUA ORAȘULUI

O NOUĂ CAMPANIE DE COLECTARE A DEȘEURILOR VOLUMINOASE, LA PRODULEȘTI

APROAPE 400 DE ELEVI ȘI PROFESORI DIN TÂRGOVIȘTE AU FOST PREMIAȚI LA “GALA PERFORMANȚEI”, ORGANIZATĂ DE PRIMĂRIA TÂRGOVIȘTE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.