VIDEO! O TURISTĂ S-A ACCIDENTAT GRAV ÎN BUCEGI! SALVAMONTIȘTII DÂMBOVIȚENI AU INTERVENIT IMEDIAT!

Un apel la 112 a pus pe jar echipa Salvamont Dâmbovița, duminică, în jurul prânzului! O turistă aflată  pe traseul turistic ce face legătura între Podul cu Flori și Cantonul Bratei, s-a accidentat grav. Femeia  prezenta un traumatism la nivelul membrului inferior și era în imposibilitate de a se deplasa.

O echipă formata din 5 salvatori montani de la Baza Peștera a plecat spre locul mai sus indicat, ajungând la victimă în aproximativ o oră. 

Aceasta prezenta dureri în zona maleolară externă și internă cauzate de o alunecare pe o porțiune abruptă a traseului. Salvamontiștii au  transportat victima către Cantonul Bratei unde a fost predată unei ambulanțe din cadrul SMURD Fieni care a transportat-o la Spitalul Județean Târgoviște. 

Video, în linkul de mai jos!

https://www.youtube.com/shorts/8oGpT4Fiq-s

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA CRÂNGURILE anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție ”Teren sintetic Pătroaia Vale”

PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 23.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor

Citeste in continuare »

PRIMĂRIA CRÂNGURILE: ANUNȚĂ DESCHIDEREA PROCEDURII DE TRANSPARENȚĂ PENTRU PROIECT HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA ACTUALIZĂRII INDICATORILOR TEHNICO-ECONOMICI PENTRU OBIECTIVUL DE INVESTIȚII “TEREN SINTETIC PĂTROAIA VALE”

A N U N Ț PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 22.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de

Citeste in continuare »