VIDEO! O TURISTĂ S-A ACCIDENTAT GRAV ÎN BUCEGI! SALVAMONTIȘTII DÂMBOVIȚENI AU INTERVENIT IMEDIAT!

Prima pagină » Actualitate » VIDEO! O TURISTĂ S-A ACCIDENTAT GRAV ÎN BUCEGI! SALVAMONTIȘTII DÂMBOVIȚENI AU INTERVENIT IMEDIAT!

Un apel la 112 a pus pe jar echipa Salvamont Dâmbovița, duminică, în jurul prânzului! O turistă aflată  pe traseul turistic ce face legătura între Podul cu Flori și Cantonul Bratei, s-a accidentat grav. Femeia  prezenta un traumatism la nivelul membrului inferior și era în imposibilitate de a se deplasa.

O echipă formata din 5 salvatori montani de la Baza Peștera a plecat spre locul mai sus indicat, ajungând la victimă în aproximativ o oră. 

Aceasta prezenta dureri în zona maleolară externă și internă cauzate de o alunecare pe o porțiune abruptă a traseului. Salvamontiștii au  transportat victima către Cantonul Bratei unde a fost predată unei ambulanțe din cadrul SMURD Fieni care a transportat-o la Spitalul Județean Târgoviște. 

Video, în linkul de mai jos!

https://www.youtube.com/shorts/8oGpT4Fiq-s

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI CREVEDIA S-A ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE LUCRA LA REȚEAUA DE IULUMINAT PUBLIC

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

ACCIDENT PE DN72A, LA GHEBOIENI! UN ȘOFER A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD

UN PREOT DIN DÂMBOVIȚA CAUTĂ O FAMILIE CĂREIA SĂ-I DONEZE CASA BUNICILOR! “E DOAR UN BINE PE CARE ÎL FAC PENTRU BINELE PE CARE L-AM PRIMIT ȘI EU!”

CAMERA DE COMERȚ A ORGANIZAT CONFERINȚA “INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ÎN BUSINESS: TENDINȚE ȘI PROVOCĂRI”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.