VICARUL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTE: “AM VĂZUT UN SENATOR DISPERAT ŞI FRUSTRAT, SCHIMONOSIT DE URA CARE-L DOMINĂ. MĂ VOI RUGA PENTRU EL!”

Prima pagină » Actualitate » VICARUL ARHIEPISCOPIEI TÂRGOVIŞTE: “AM VĂZUT UN SENATOR DISPERAT ŞI FRUSTRAT, SCHIMONOSIT DE URA CARE-L DOMINĂ. MĂ VOI RUGA PENTRU EL!”

“Am văzut, astăzi, un senator disperat și frustrat, un om schimonosit de ura care îl domină, un arogant care uită că nu e primul care încearcă, fără izbândă, să ducă o luptă cu Biserica și reprezentanții ei!
Dacă tot invocă rugăciunea și principiile biblice, ar trebui să se uite în oglindă și să-și analizeze conștiința, asta dacă este creștin ortodox, așa cum se afișează.
Totuși, pentru că astăzi este o zi de mare sărbătoare, mai sper că poate înțelege că transfigurarea proprie nu este o operă singulară și un merit propriu, ci este o acțiune în care Domnul este protagonist, iar El lucrează mereu prin aproapele!
Așadar, mă voi ruga pentru el iar pe voi, toți, vă chem la înnoire, pentru ca împreună să schimbăm fața comunității noastre locale! “ a sris Ionuţ Adrian Ghibanu, pe pagina sa de Facebook.

Preotul Ionuţ Adrian Ghibanu, vicarul Arhiepiscopiei Târgovişte, nu a nominalizat senatorul la care face referire, însă , cel mai probail, este vorba despre Adrian Ţuţuianu, care, şi el fără să dea nume, a aruncat cuvinte greu de digerat în cadrul unei conferinţe de presă susţinută, astăzi, la sediul Pro România Dâmboviţa.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMARUL DIN BUCȘANI A OFERIT FLORI, MĂRȚIȘOARE ȘI GÂNDURI BUNE DOAMNELOR ȘI DOMNIȘOARELOR DIN COMUNĂ

DÂMBOVIȚA! 28 DE ȘOFERI AU RĂMAS PIETONI ÎN TIMPUL UNEI ACȚIUNI FULGER A POLIȚIȘTILOR RUTIERI, PE DN7

SĂ-L AJUTĂM PE MARIUS SĂ MERGĂ MAI DEPARTE!

OIL DP  S.R.L., ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE GOSPODĂRIRE A APELOR

DOI ANI GREI DE CÂND IOANA ESTE PRINTRE ÎNGERI! ASTĂZI AR FI ÎMPLINIT 24 DE ANI! ÎȘI SĂRBĂTOREA ZIUA DE NAȘTERE O DATĂ LA PATRU ANI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.