VESTE URIAȘĂ PENTRU GĂEȘTENI! CENTURA GĂEȘTIULUI A PRIMIT FINANȚARE!

Zi cu vești excelente pentru găeșteni. Proiectul centurii Găești, realizat de Consiliul Județean, în parteneriat cu primăriile Găești Petrești, Mogoșani și Dragodana este tot mai aproape de realizare. Acesta a primit finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Este vorba despre suma de peste 80 de milioane de lei, bani care vor finanța traseul de 4,5 kilometri care va decongestiona traficul greu în oraș și în localitățile limitrofe.

”Dragi găeșteni, cel mai mare vis al nostru devine realitate!

Astăzi, a fost aprobată lista obiectivelor de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții; Anghel Saligny”:

– Drum de legatură pentru creșterea accesibilității în zona urbană a orașului Găești (centura ocolitoare), valoarea investiției 80.239.362,75 lei

– Reabilitare și modernizare străzi în orașul Găești, valoarea investiției 7.311.032,70 lei”, a precizat Grigore Gheorghe, primarul orașului Găești.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA CRÂNGURILE anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție ”Teren sintetic Pătroaia Vale”

PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 23.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor

Citeste in continuare »

PRIMĂRIA CRÂNGURILE: ANUNȚĂ DESCHIDEREA PROCEDURII DE TRANSPARENȚĂ PENTRU PROIECT HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA ACTUALIZĂRII INDICATORILOR TEHNICO-ECONOMICI PENTRU OBIECTIVUL DE INVESTIȚII “TEREN SINTETIC PĂTROAIA VALE”

A N U N Ț PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 22.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de

Citeste in continuare »