VESTE URIAȘĂ PENTRU GĂEȘTENI! CENTURA GĂEȘTIULUI A PRIMIT FINANȚARE!

Prima pagină » Actualitate » VESTE URIAȘĂ PENTRU GĂEȘTENI! CENTURA GĂEȘTIULUI A PRIMIT FINANȚARE!

Zi cu vești excelente pentru găeșteni. Proiectul centurii Găești, realizat de Consiliul Județean, în parteneriat cu primăriile Găești Petrești, Mogoșani și Dragodana este tot mai aproape de realizare. Acesta a primit finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”. Este vorba despre suma de peste 80 de milioane de lei, bani care vor finanța traseul de 4,5 kilometri care va decongestiona traficul greu în oraș și în localitățile limitrofe.

”Dragi găeșteni, cel mai mare vis al nostru devine realitate!

Astăzi, a fost aprobată lista obiectivelor de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții; Anghel Saligny”:

– Drum de legatură pentru creșterea accesibilității în zona urbană a orașului Găești (centura ocolitoare), valoarea investiției 80.239.362,75 lei

– Reabilitare și modernizare străzi în orașul Găești, valoarea investiției 7.311.032,70 lei”, a precizat Grigore Gheorghe, primarul orașului Găești.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

O MAMĂ DE 26 DE ANI ARE NEVOIE URGENT DE DONAȚII DE SÂNGE! Ce s-a întâmplat, de fapt, în urma accidentului de azi-dimineață, din Găești?

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

SEPTIMIU BURTESCU, LĂMURIRI DESPRE ZVONURILE CĂ I S-AR FI INTERZIS PARTICIPAREA LA JOCURI OFICIALE SAU AMICALE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.