VESTE URIAȘĂ PENTRU COPIII DIN MORTENI, DATĂ DE PRIMARUL IONEL LALU OLTEANU! ACEȘTIA VOR BENEFICA DE EXCURSII ȘI TABERE GRATUITE!

Prima pagină » Actualitate » VESTE URIAȘĂ PENTRU COPIII DIN MORTENI, DATĂ DE PRIMARUL IONEL LALU OLTEANU! ACEȘTIA VOR BENEFICA DE EXCURSII ȘI TABERE GRATUITE!

Copiii din comuna Morteni vor pleca în excursii și tabere gratuite, printr-un program accesat de către primarul Ionel Laul Olteanu, prin Administrația Fondului de Mediu. Prima excursie va fi mâine.

„Dragi cetățeni ai Comunei Morteni ! A fost aprobat încă un proiect pentru localitatea noastră      (Protecția mediului înconjurător – construcția unui viitor sustenabil -A.F.M.) prin fonduri nerambursabile pentru elevii Școlii Gimnaziale Morteni și preșcolarii Grădinițelor  Comunei Morteni , care vor beneficia în următoarea perioada de excursii și tabere gratuite .

  Prima excursie va fi în data de 25.05.2024 , care se va desfășura la Curtea Domneasca și Zimbrăria Bucșani . Următoarele 2 excursii vor fii in datele de 15 iunie și 10 iulie având același traseu ! Vor fii organizate și 2 tabere în Parcul Bucegi în perioada 1-5 iulie ! Taberele și excursiile vor cuprinde toți copiii înscriși la Școală Gimnaziala Morteni și Grădinițele Comunei Morteni !”a anunțat Ionel Lalu-Olteanu, primarul comunei Morteni

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SC ECO LIFE STYLE, ANUNȚ DEPUNERE RAPORT PRIVIND IMPACTUL ASUPRA MEDIULUI

UVT: FACULTATEA DE DREPT ȘI ȘTIINȚE ADMINISTRATIVE ÎȘI DESCHIDE PORȚILE PENTRU O NOUĂ SESIUNE DE AMDITERE

CATD, UN NOU APEL PENTRU UTILIZAREA RESPONSABILĂ A APEI! SE VOR APLICA AMENZI!

UNIVERSITATEA “VALAHIA” TÂRGOVIȘTE ORGANIZEAZĂ CONCURS DE ADMITERE ÎN ÎNVĂȚĂMÂNTUL SUPERIOR

ACCIDENT GRAV LA ȘELARU! DOI COPII ȘI DOI ADULȚI AU AJUNS LA SPITAL!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.