VALENTN CALCAN, PREȘEDINTELE CAMEREI DE COMERȚ DÂMBOVIȚA, A FOST ALES ÎN CONDUCEREA CAMEREI DE COMERȚ A ROMÂNIEI

Prima pagină » Actualitate » VALENTN CALCAN, PREȘEDINTELE CAMEREI DE COMERȚ DÂMBOVIȚA, A FOST ALES ÎN CONDUCEREA CAMEREI DE COMERȚ A ROMÂNIEI

Valentin Calcan, președintele Camerie de Comerț Dâmbovița a fost ales în conducerea Camerei de Coemrț a României. Calcan va ocupa locul în Colegiul de Conducere pentru o perioada de cinci ani.

“Mulțumesc Membrilor Camerei de Comert si Industrie a României pentru votul pe care mi l-au acordat astăzi 22 noiembrie 2022, în cadrul Adunării Generale, pentru un loc în Colegiul de Conducere.

Faptul că pentru următorii cinci ani voi fi în echipa de conducere a Camera de Comert si Industrie a Romaniei mă onorează. 

Ca președinte al Camera de Comerț Dâmbovița, mi-am dorit încă din prima zi de mandat să readuc încrederea mediului de afaceri în instituția noastră.

Rezultatele îmi arată că suntem pe drumul cel bun și prin noua poziție, Dâmbovița va conta la nivel național.”  a anunțat Valentin Calcan, președintele Camerei de Comerț Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI CREVEDIA S-A ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE LUCRA LA REȚEAUA DE IULUMINAT PUBLIC

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

ACCIDENT PE DN72A, LA GHEBOIENI! UN ȘOFER A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD

UN PREOT DIN DÂMBOVIȚA CAUTĂ O FAMILIE CĂREIA SĂ-I DONEZE CASA BUNICILOR! “E DOAR UN BINE PE CARE ÎL FAC PENTRU BINELE PE CARE L-AM PRIMIT ȘI EU!”

CAMERA DE COMERȚ A ORGANIZAT CONFERINȚA “INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ÎN BUSINESS: TENDINȚE ȘI PROVOCĂRI”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.