UN TÂNĂR DIN TÂRGOVIȘTE A FOST PRINS BĂUT LA VOLAN DE DOUĂ ORI ÎN ACEAȘI SEARĂ! ȘI ALȚI ȘOFERI AU RĂMAS FĂRĂ PERMIS DIN CAUZA ALCOOLULUI

Prima pagină » Actualitate » UN TÂNĂR DIN TÂRGOVIȘTE A FOST PRINS BĂUT LA VOLAN DE DOUĂ ORI ÎN ACEAȘI SEARĂ! ȘI ALȚI ȘOFERI AU RĂMAS FĂRĂ PERMIS DIN CAUZA ALCOOLULUI

La data de 21 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, au depistat, pe raza municipiului, un bărbat de 46 de ani, din Municipiul Târgoviște, în timp ce ar fi condus un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,83 mg/l alcool pur aer expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Totodată, un alt bărbat din Municipiul Târgoviște, este cercetat de polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște după ce a fost oprit în trafic pentru control în timp ce ar fi condus un autoturism, pe strada Boerescu Zaharia, acesta ar fi refuzat recoltarea de probe biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 1,12 mg/l alcool pur aer expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de monstre biologice.

În aceeași zi, in jurul orelor 19:40, polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru, au depistat, pe DC71, în localitatea Mogoșani, un bărbat 40 de ani, domiciliat în aceeași localitate, în timp ce ar fi condus sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

La data de 22 aprilie a.c., în jurul orei 01:20, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște, au depistat un bărbat, de 30 de ani, din municipiul Târgoviște, în timp ce ar fi condus un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu valoarea de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior, fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

De asemenea, același bărbat, în jurul orei 03:45, a fost surprins de către polițiști, pe raza municipiului, în timp ce ar fi condus un autoturism, pe strada Vlad Țepeș, fiind sub influența băuturilor alcoolice și având suspendată exercitarea dreptului de a conduce ca urmare a documentelor întocmite anterior în cadrul dosarului penal.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, acesta prezentând o alcoolemie cu valoarea de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN SHOW DE NERATAT VINERI, 23 FEBRUARIE, DE LA ORA 17.00: Miss și Mister Găești 2024!

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI ANKARA, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE MEDIU ȘI DECLANȘAREA ETAPEI DE ÎNCADRARE

VAGONUL UNUI TREN PERSONAL A LUAT FOC ÎN GARA TITU! PASAGERII AU FOST EVACUAȚI!

PUCHENI! NEA ȘERBAN PETRE, VETERAN DE RĂZBOI, SĂRBĂTORIT DE AUTORITĂȚILE LOCALE, LA ÎMPLINIREA A 101 ANI DE VIAȚĂ!

POPULARE CU CRAP PE BALTA BUTIMANU! S-A DESCHIS SEZONUL DE PESCUIT! IATĂ REGULAMENTUL PENTRU ANUL 2024!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.