UN BĂRBAT A PRIMIT AMENDĂ 30000 DE LEI PENTRU CĂ A ARUNCAT GUNOIUL LÂNGĂ PRISEACA

Prima pagină » Actualitate » UN BĂRBAT A PRIMIT AMENDĂ 30000 DE LEI PENTRU CĂ A ARUNCAT GUNOIUL LÂNGĂ PRISEACA

O persoană care descărca deșeuri periculoase la marginea unui teren extravilan a fost depistată weekend-ul trecut de jandarmii dâmbovițeni, în imediata vecinătate a drumului comunal Priseaca – Șotânga.

În urma verificărilor efectuate de jandarmi a reieșit faptul că bărbatul s-a deplasat cu o autoutilitară încărcată cu deșeuri din carton și materiale plastice pe un teren agricol din apropierea cartierului Priseaca cu intenția de a le incendia, deoarece o parte dintre acestea erau ambalaje provenite de la substanțe chimice agricole.

Bărbatul în vârstă de 61 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 30.000 lei, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență nr. 92/2021 privind regimul deșeurilor. Ca măsură complementară a fost dispusă confiscarea autovehiculului, precum și obligația de ridicare a deșeurilor și curățare a locului depozitării nelegale.

Activitatea a beneficiat de suportul reprezentanților Gărzii de Mediu Dâmbovița.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI  ANKARA SUCURSALA CONSTANȚA, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE MEDIU

PRIMĂRIA ȘELARU, ANUNȚ CONCESIONARE TEREN

ACCIDENT MORTAL PE DN7! UN ȘOFER DIN LUNGULEȚU A DECEDAT! ALȚI DOI BĂRBAȚI AU FOST RĂNIȚI!

COMPANIA DE APĂ, REACȚIE DESPRE PROBLEMA APEI DE LA ANINOASA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.