UN BĂRBAT A PRIMIT AMENDĂ 30000 DE LEI PENTRU CĂ A ARUNCAT GUNOIUL LÂNGĂ PRISEACA

Prima pagină » Actualitate » UN BĂRBAT A PRIMIT AMENDĂ 30000 DE LEI PENTRU CĂ A ARUNCAT GUNOIUL LÂNGĂ PRISEACA

O persoană care descărca deșeuri periculoase la marginea unui teren extravilan a fost depistată weekend-ul trecut de jandarmii dâmbovițeni, în imediata vecinătate a drumului comunal Priseaca – Șotânga.

În urma verificărilor efectuate de jandarmi a reieșit faptul că bărbatul s-a deplasat cu o autoutilitară încărcată cu deșeuri din carton și materiale plastice pe un teren agricol din apropierea cartierului Priseaca cu intenția de a le incendia, deoarece o parte dintre acestea erau ambalaje provenite de la substanțe chimice agricole.

Bărbatul în vârstă de 61 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 30.000 lei, în conformitate cu prevederile Ordonanței de Urgență nr. 92/2021 privind regimul deșeurilor. Ca măsură complementară a fost dispusă confiscarea autovehiculului, precum și obligația de ridicare a deșeurilor și curățare a locului depozitării nelegale.

Activitatea a beneficiat de suportul reprezentanților Gărzii de Mediu Dâmbovița.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI CREVEDIA S-A ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE LUCRA LA REȚEAUA DE IULUMINAT PUBLIC

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

ACCIDENT PE DN72A, LA GHEBOIENI! UN ȘOFER A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD

UN PREOT DIN DÂMBOVIȚA CAUTĂ O FAMILIE CĂREIA SĂ-I DONEZE CASA BUNICILOR! “E DOAR UN BINE PE CARE ÎL FAC PENTRU BINELE PE CARE L-AM PRIMIT ȘI EU!”

CAMERA DE COMERȚ A ORGANIZAT CONFERINȚA “INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ÎN BUSINESS: TENDINȚE ȘI PROVOCĂRI”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.