UN BĂLENAR A PRIMIT AMENDĂ URIAȘĂ ȘI A RĂMAS FĂRĂ TRACTOR DUPĂ CE A FOST PRINS ARUNCÂND GUNOI PE CÂMP! PRIMARUL, APEL CĂTRE OAMENI!

Prima pagină » Actualitate » UN BĂLENAR A PRIMIT AMENDĂ URIAȘĂ ȘI A RĂMAS FĂRĂ TRACTOR DUPĂ CE A FOST PRINS ARUNCÂND GUNOI PE CÂMP! PRIMARUL, APEL CĂTRE OAMENI!

O echipă a Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Dâmbovița în timp ce efectua verificări privind stadiul implementării unor măsuri impuse, a identificat un tractor cu remorcă transportând deșeuri în amestec în localitatea Băleni. Acesta a fost surprins în momentul în care încerca să le abandoneze.

Persoana care nu a respectat legislația privind transportul deșeurilor, a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 30000 lei și s-a dispus ca măsură complementară confiscarea autovehiculului.

Transportul deșeurilor se face numai cu respectarea prevederilor H.G nr.1061/2008, în sensul că, transportul deșeurilor trebuie să fie însoțit de formulare de transport cu regim special și deșeurile să fie transportate numai către operatori autorizați pentru eliminarea/valorificarea deșeurilor.

Astfel de acțiuni vor continua, promit șefii Gărzii de Mediu Dâmbovița!

Florea Mușat, primarul comunei Băleni face apel la toți localnciii să nu mai arunce gunoiul necontrolat, ca să se evite astfel de situații. În plus, edilul a anunțat că va achiziționa containere speciale pentru strângerea gunoiului.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

„Noaptea Muzeelor 2024” în judeţul Dâmboviţa

SATUL BĂLTENI, DIN NOU LUAT CU ASALT DE MASCAȚI! CE CAUTĂ OAMENII LEGII!

CHIRURGUL BUCUREȘTEAN, ACUZAT DE UCIDERE DIN CULPĂ A FOST ARESTAT LA DOMICILIU

AB EXPLO AGREGATE  S.R.L, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AUTORIZAȚIE DE MEDIU

UN MEDIC DIN BUCUREȘTI, SĂLTAT DE POLIȚIȘTII DÂMBOVIȚENI! ESTE CERCETAT ÎNTR-UN DOSAR DE UCIDERE DIN CULPĂ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.