UN ALT LICEU DIN TÂRGOVIȘTE VA INTRA ÎNTR-UN AMPLU PROCES DE REABILITARE! VALOAREA INVESTIȚIEI SE RIDICĂ LA PESTE 28 DE MILIOANE DE LEI

Prima pagină » Administratie » UN ALT LICEU DIN TÂRGOVIȘTE VA INTRA ÎNTR-UN AMPLU PROCES DE REABILITARE! VALOAREA INVESTIȚIEI SE RIDICĂ LA PESTE 28 DE MILIOANE DE LEI

Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște a venit cu o nouă veste bună pentru târgovișteni! Un alt liceu din oraș va intra într-un amplu proces de reabilitare. Este vorba despre o finanțare în cuantum de de 28.395.000 lei în vederea consolidării corpului principal al Liceului Tehnologic “Voievodul Mircea” din Târgoviște.

“Am primit rezultatul pozitiv al cererii de finanțare depuse de către Primăria Târgoviște în cadrul  PROGRAMULUI NAȚIONAL DE CONSOLIDARE A CLĂDIRILOR CU RISC SEISMIC RIDICAT.

Astfel, unitatea de învățământ amintită va face obiectul unui proiect în valoare de 28.395.000 lei, în cadrul căruia vor fi realizate intervenții complexe, începând cu structura de rezistență și continuând cu toate tipurile de lucrări pentru consolidare seismică, dar și de refacere a finisajelor.”  a anuțat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.