UN ALT LICEU DIN TÂRGOVIȘTE VA INTRA ÎNTR-UN AMPLU PROCES DE REABILITARE! VALOAREA INVESTIȚIEI SE RIDICĂ LA PESTE 28 DE MILIOANE DE LEI

Prima pagină » Administratie » UN ALT LICEU DIN TÂRGOVIȘTE VA INTRA ÎNTR-UN AMPLU PROCES DE REABILITARE! VALOAREA INVESTIȚIEI SE RIDICĂ LA PESTE 28 DE MILIOANE DE LEI

Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște a venit cu o nouă veste bună pentru târgovișteni! Un alt liceu din oraș va intra într-un amplu proces de reabilitare. Este vorba despre o finanțare în cuantum de de 28.395.000 lei în vederea consolidării corpului principal al Liceului Tehnologic “Voievodul Mircea” din Târgoviște.

“Am primit rezultatul pozitiv al cererii de finanțare depuse de către Primăria Târgoviște în cadrul  PROGRAMULUI NAȚIONAL DE CONSOLIDARE A CLĂDIRILOR CU RISC SEISMIC RIDICAT.

Astfel, unitatea de învățământ amintită va face obiectul unui proiect în valoare de 28.395.000 lei, în cadrul căruia vor fi realizate intervenții complexe, începând cu structura de rezistență și continuând cu toate tipurile de lucrări pentru consolidare seismică, dar și de refacere a finisajelor.”  a anuțat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL ANINOASEI, CERE AUTORITĂȚILOR SĂ REZOLVE DE URGENȚĂ PROBLEMA FURNIZĂRII APEI ÎN COMUNĂ! VIDEO!

ȘCOALA DIN BUTIMANU VA INTRA ÎNTR-UN AMPLU PROCES DE REABILITARE ȘI MODERNIZARE!

DRUMURILE AGRICOLE DIN MORTENI VOR FI ASFALTATE CU BANI EUROPENI! PRIMARUL IONEL LALU OLTEANU A FĂCUT ANUNȚUL!

COMUNA ȘELARU A GĂSIT CALEA SPRE DEZVOLTARE, ÎN MANDATUL PRIMARULUI MATEI GHEORGHIȚĂ! PROIECTE DE MILIOANE DE EURO!- VIDEO!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.