TRAGEDIE LA PICIOR DE MUNTE! UN BĂRBAT DE 60 DE ANI A MURIT STRIVIT SUB O AUTOUTILITARĂ DE 7 TONE

Prima pagină » Actualitate » TRAGEDIE LA PICIOR DE MUNTE! UN BĂRBAT DE 60 DE ANI A MURIT STRIVIT SUB O AUTOUTILITARĂ DE 7 TONE

Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Picior de Munte, și-a pierdut viața în această dimineață, după ce o autoutilitară de 7,5 tone, la care lucra, a căzut peste el și l-a strivit.
La fața locului au ajuns de urgență pompierii și polițiștii.
„În această dimineață, 7 septembrie, polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Mătăsaru au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană este prinsă sub o autoutilitară.

În urma deplasării la fața locului, în satul Picior de Munte, din primele verificări efectuate, s-a constatat că un bărbat de 60 de ani ar fi fost surprins sub o autoutilitară.

Din nefericire, bărbatul a fost declarat decedat.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului.”, au precizat reprezentanții IPJ Dâmbovița.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

O MAMĂ DE 26 DE ANI ARE NEVOIE URGENT DE DONAȚII DE SÂNGE! Ce s-a întâmplat, de fapt, în urma accidentului de azi-dimineață, din Găești?

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

SEPTIMIU BURTESCU, LĂMURIRI DESPRE ZVONURILE CĂ I S-AR FI INTERZIS PARTICIPAREA LA JOCURI OFICIALE SAU AMICALE

TRAFICANȚII CARE VINDEAU PE DATORIE DROGURI ÎN ȘCOLI DIN DÂMBOVIȚA AU AJUNS DUPĂ GRATII

UN COPIL DE 12 ANI DIN CREVEDIA ESTE DAT DISPĂRUT! NU A MAI VENIT ACASĂ DE LA ȘCOALĂ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.