TOT MAI MULȚI TINERI, PRINȘI CONDUCÂND SUB INFLUENȚA DROGURILOR, PE DRUMURILE DIN JUDEȚ! JUDEȚUL DÂMBOVIȚA, LOCUL I PE ȚARĂ LA ȘOFERI PRINȘI DROGAȚI LA VOLAN!

Prima pagină » Actualitate » TOT MAI MULȚI TINERI, PRINȘI CONDUCÂND SUB INFLUENȚA DROGURILOR, PE DRUMURILE DIN JUDEȚ! JUDEȚUL DÂMBOVIȚA, LOCUL I PE ȚARĂ LA ȘOFERI PRINȘI DROGAȚI LA VOLAN!

La data de 14 mai a.c., în jurul orei 00:20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni au oprit pentru control, pe drumul județean 715, în localitatea Buciumeni, un autoturism condus de un tânăr 21 de ani.

Întrucât exista suspiciunea consumului unor substanțe psihoactive, conducătorul auto a fost testat, prezentând un rezultat preliminar pozitiv.

Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice de la o unitate medicală, iar, în cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Tot în aceeași seară, polițiștii au oprit în trafic în localitatea Ungureni un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani din Dragomirești. În urma verificărilor, polițiștii au găsit asupra sa patru pliculețe care conțineau o substanță de culoare verzulie. Acesta a fost condus la spital pentru prelevare de probe biologice și s-a ales cu dosar penal.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

BABEL FAST, PROGRAMUL ZILEI DE LUNI, 5 IUNIE

BABEL FAST! PROGRAMUL ZILEI DE DUMINICĂ, 4 IUNIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

FUEGO, CONCERT EXTRAORDINAR ÎN ACEASTĂ SEARĂ, LA TÂRGOVIȘTE, DE ZILELE JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

TÂRGOVIȘTE! MÂINE ÎNCEPE FESTIVALUL BABEL

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.