TÂRGOVIȘTE! FEMEIE PRINSĂ ÎN FLAGRANT VÂNZÂND DROGURI!

Prima pagină » Actualitate » TÂRGOVIȘTE! FEMEIE PRINSĂ ÎN FLAGRANT VÂNZÂND DROGURI!

CERCETATĂ PENTRU EFECTUAREA DE OPERAȚIUNI CU PRODUSE SUSCEPTIBILE A AVEA EFECT PSIHOACTIV

În perioada aprilie – iulie 2023, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Dâmbovița, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița, au documentat activitatea infracțională a unei femei bănuită de săvârșirea infracțiunii de efectuarea, fără de drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efect psihoactiv.

Astfel, la data de 19 iulie a.c., polițiștii au prins în flagrant delict o femeie, de 43 de ani, în timp ce ar fi comercializat către 4 persoane substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv.

Ulterior, polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința persoanei bănuite, unde au descoperit și indisponibilizat 36 de bile de staniol, care ar fi conținut materie vegetală susceptibilă a avea efect psihoactiv, un recipient din plastic cu urme de materie vegetală, un telefon mobil și 3.000 de lei.

Totodată, 15 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița, pentru audieri.

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada septembrie 2020 – iulie 2023, persoana bănuită ar fi avut 362 de acte materiale circumscrise comercializării unor substanțe susceptibile a avea efect psihoactiv.

Procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmbovița au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei bănuite, fiind introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița.

Astăzi, 20 iulie a.c., judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dâmbovița a dispus arestarea preventivă a femeii bănuite, pentru 30 de zile.

Activitățile au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Dâmbovița.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoana bănuită beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI CREVEDIA S-A ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE LUCRA LA REȚEAUA DE IULUMINAT PUBLIC

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

ACCIDENT PE DN72A, LA GHEBOIENI! UN ȘOFER A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD

UN PREOT DIN DÂMBOVIȚA CAUTĂ O FAMILIE CĂREIA SĂ-I DONEZE CASA BUNICILOR! “E DOAR UN BINE PE CARE ÎL FAC PENTRU BINELE PE CARE L-AM PRIMIT ȘI EU!”

CAMERA DE COMERȚ A ORGANIZAT CONFERINȚA “INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ÎN BUSINESS: TENDINȚE ȘI PROVOCĂRI”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.