TÂNĂR DIN LUCIENI, PRINS DROGAT LA VOLAN! ALȚI DOI ȘOFERI CONDUCEAU BĂUȚI

Prima pagină » Actualitate » TÂNĂR DIN LUCIENI, PRINS DROGAT LA VOLAN! ALȚI DOI ȘOFERI CONDUCEAU BĂUȚI

La data de 11 mai a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier Târgoviște au depistat, pe bulevardul I.C. Brătianu, un tânăr de 25 de ani, din comuna Lucieni, în timp ce ar fi condus un autoturism, deși s-ar fi aflat sub influența unor substanțe psihoactive.

Acesta a fost supus testării pentru depistarea consumului unor substanțe interzise, prezentând un rezultat preliminar pozitiv.

Totodată, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat pe str. Constantin Brâncoveanu și pe Șoseaua Găești, doi bărbat, de 40 și 69 de ani, din Costeștii de Vale și Târgoviște, în timp ce ar fi condus două autoturisme fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, cei doi au prezentat alcoolemii cu o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat și 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți conducătorii auto au fost conduși la spital pentru recoltarea de probe biologice.

În cauză, în toate situațiile, polițiștii au întocmit dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CATD: SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI LA VULCANA PANDELE, ÎN DOUĂ SATE, PENTRU REMEDIEREA UNEI AVARII

PRIMĂRIA BĂLENI, ANUNȚ ASUPRA FINALIZĂRII ȘI DEPUNERII RAPORTULUI DE MEDIU PENTRU ACTUALIZARE PUG ȘI REGULAMENT LOCAL DE URBANISM

TÂRGOVIȘTE, UN NOU PROIECT UN FONDURI NERAMBURSABILE INTRĂ ÎN FAZA FINALĂ

BABEL FAST, PROGRAMUL ZILEI DE MIERCURI, 7 IUNIE

PROIECTE NOI PENTRU DEZVOLTAREA COMUNEI BUCȘANI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.