SUTE DE COPII DIN MORENI AU AVUT PARTE DE MOMENTE DEOSEBITE LA “KIDS SPORT&FUN FEST”, EVENIMENT ORGANIZAT DE ORGANIZAȚIA DE FEMEI A PSD DÂMBOVIȚA

Prima pagină » Actualitate » SUTE DE COPII DIN MORENI AU AVUT PARTE DE MOMENTE DEOSEBITE LA “KIDS SPORT&FUN FEST”, EVENIMENT ORGANIZAT DE ORGANIZAȚIA DE FEMEI A PSD DÂMBOVIȚA

Sute de copii din Moreni au avut parte de distracție, sport, activități educative și multe alte surprize la Kids Sport& Fun Fest, eveniment organizat de Organizația de Femei a PSD Dâmbovița. Pentru câteva ore, cei mici au participat la competiții sportive, activități educative și s-au bucurat și de multă distracție. La eveniment au participat și oaspeți din conducerea județului și Gabriel Purcaru, președintele PSD Moreni.

“Sute de copii din Moreni au participat, astăzi, la ceea ce sunt sigur că va deveni un eveniment anual așteptat cu nerăbdare și plăcere: Kids Sport&Fun Fest! Rutina în care cei mici intră în zilele noastre, mai ales din cauza telefoanelor și a altor dispozitive electronice folosite peste măsură, trebuie să fie întreruptă de activități precum ateliere de creație, desene pe asfalt, volei, badminton și turneu de minifotbal.
Felicitări colegelor din Organizația Femeilor Social-Democrate pentru organizarea unor astfel de momente și aplauze copiilor! Iar pentru că săptămâna viitoare începe școala, le urez tuturor un an plin de note bune.” a declarat Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și al Consiliului Județean Dâmbovița.

” Multă veselie și mișcare, astăzi, în Parcul Central din Moreni! Exact lucrurile de care au nevoie la vârsta lor!” a scris pe Facebook Luciana Cristea, vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița și vicepreședinte al PSD Dâmbovița.

” Astăzi, alături de președintele PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan, și vicepreședintele OFSD Dâmbovița, Luciana Cristea, am participat la evenimentul „Kids Sport& Fun Fest” organizat de colegele noastre social-democrate din Moreni.

Așa cum era de așteptat, a fost o primă ediție reușită, iar sutele de copii participanți s-au distrat și s-au bucurat în Parcul Central din Moreni, jocurile și atelierele de creație fiind principala atracție la doar câteva zile distanță de începerea școlii.

Cei mici s-au descurcat de minune, iar noi promitem că vor mai fi astfel de momente!” a declarat deputatul PSD, Carmen Georgeta Holban

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DĂRMĂNȘETI, „CAPITALA” SPORTULUI DÂMBOVIȚEAN! SUTE DE COPII DIN MAI MULTE COMUNE DIN JUDEȚ AU PARTICIPAT LA “OLIMPIADA SATELOR DÂMBOVIȚENE” – VIDEO!

CRÂNGUIRLE: A FOST INAUGURAT LOCUL DE JOACĂ DE LA BĂDULEȘTI

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.