SPORTUL ARE PRIORITATE LA COMPLEXUL DE NATAȚIE DIN TÂRGOVIȘTE

Prima pagină » Actualitate » SPORTUL ARE PRIORITATE LA COMPLEXUL DE NATAȚIE DIN TÂRGOVIȘTE

Prin efectele sale calitative, sportul stimulează și echilibrează, având valoare de promoție umană. Insistăm pe ideea că sportul răspunde unei necesități a vieții moderne, raționament luat în calcul și de conducerea municipiului Târgoviște, atunci când a permis reluarea activității la Complexul Turistic de Natație. „Bazinul nostru este printre puținele bazine olimpice din țară funcționale redate sportivilor de performanță, dar și de inițiere. Trebuie menționat aici aportul autorităților locale și, în mod special, implicarea domnului primar Cristian Stan, pentru a redeschide tot ce înseamnă Complexul Turistic de Natație, a cărui utilitatea publică a fost foarte bine subliniată prin această decizie. Oficialii Federației Române de Natație și Pentatlon Modern sunt bucuroși, pentru că văd ce se întâmplă în alte orașe importante, unde nu se redeschid bazinele, întrucât nu e rentabil din punct de vedere financiar. Dincolo de toate aceaste aspecte, noi trebuie să privim utilitatea publică, dar și nevoia sportivilor de performanță și a celor în devenire, de a avea o locație în care să se pregătească”, a accentuat Ciprian Prisăcaru, managerul Direcției Complex Turistic de Natație Târgoviște, motivele care au repornit activitatea.

Cluburi din țară își trimit înotătorii de elită la Târgoviște

Cum bazinul olimpic de la Târgoviște oferă condiții excelente pentru înotătorii de performanță, a devenit atractiv pentru mai multe structuri sportive de elită în natație. „Sunt multe solicitări din partea unor cluburi din țară, de a alege să-și desfășoare activitatea la Târgoviște, unde le oferim condițiile cele mai bune. Ne onorează faptul că sunt cluburi interesate de activitatea de la bazinul olimpic din Târgoviște, dar și că suntem incluși an de an pe calendarul Federației Române de Natație și Pentatlon Modern. În plus, avem foarte mulți copii din Târgoviște și din județul Dâmbovița, care vin să se pregătească aici”, și-a completat mesajul directorul instituției, Ciprian Prisăcaru. În acest moment, sute de copii înotători susțin zilnic ședințe de pregătire la bazinul olimpic din Târgoviște, respectând recomandările autorităților.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN SHOW DE NERATAT VINERI, 23 FEBRUARIE, DE LA ORA 17.00: Miss și Mister Găești 2024!

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI ANKARA, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE MEDIU ȘI DECLANȘAREA ETAPEI DE ÎNCADRARE

VAGONUL UNUI TREN PERSONAL A LUAT FOC ÎN GARA TITU! PASAGERII AU FOST EVACUAȚI!

PUCHENI! NEA ȘERBAN PETRE, VETERAN DE RĂZBOI, SĂRBĂTORIT DE AUTORITĂȚILE LOCALE, LA ÎMPLINIREA A 101 ANI DE VIAȚĂ!

POPULARE CU CRAP PE BALTA BUTIMANU! S-A DESCHIS SEZONUL DE PESCUIT! IATĂ REGULAMENTUL PENTRU ANUL 2024!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.