SONDAJ “BOMBĂ” LA GĂEȘTI! PSD ESTE CU 15 % PESTE PNL, ÎNT-UN SONDAJ PREZENTAT, ASEARĂ , ÎN ȘEDINȚA BIROULUI PERMANENT AL PSD DÂMBOVIȚA!

Prima pagină » Actualitate » SONDAJ “BOMBĂ” LA GĂEȘTI! PSD ESTE CU 15 % PESTE PNL, ÎNT-UN SONDAJ PREZENTAT, ASEARĂ , ÎN ȘEDINȚA BIROULUI PERMANENT AL PSD DÂMBOVIȚA!

Pe surse, demne de toată încrederea, am aflat că, aseară, în cadrul ședinței Biroului Permanent al PSD Dâmbovița, au fost prezentate rezultatele unor sondaje comandate de PSD Dâmbovița, pentru câteva localități din județ, dar și a unui sondaj efectuat pe raza întregului județ. Că PSD spulberă în continuare în județul Dâmbovița nu ar fi nicio noutate, având în vedere că principalul contracanditat din județ, Partidul Național Liberal, parcă ar fi în convalescență de ceva timp, însă rezultatul sondajului prezentat pentru orașul Găești este unul dintre cele mai bune. Pe surse am aflat că în sondajul efectuat în Găești, PSD se situează pe primul loc în preferințele de vot ale găeștenilor, la o distantă de aproximativ 15 procente față de Partidul Național Liberal. Astfel de surprize ar fi și în alte localități, și asta se datorează cu siguranță echipei de conducere a PSD Dâmbovița, care, în ultima perioadă, a demonstrat că știe să gestioneze problemele acestui județ, prin programele și proiectele de investiții implementate în infrastructură, sănătate, educație și în alte domenii.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

„Noaptea Muzeelor 2024” în judeţul Dâmboviţa

SATUL BĂLTENI, DIN NOU LUAT CU ASALT DE MASCAȚI! CE CAUTĂ OAMENII LEGII!

CHIRURGUL BUCUREȘTEAN, ACUZAT DE UCIDERE DIN CULPĂ A FOST ARESTAT LA DOMICILIU

AB EXPLO AGREGATE  S.R.L, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AUTORIZAȚIE DE MEDIU

UN MEDIC DIN BUCUREȘTI, SĂLTAT DE POLIȚIȘTII DÂMBOVIȚENI! ESTE CERCETAT ÎNTR-UN DOSAR DE UCIDERE DIN CULPĂ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.