SONDAJ “BOMBĂ” LA GĂEȘTI! PSD ESTE CU 15 % PESTE PNL, ÎNT-UN SONDAJ PREZENTAT, ASEARĂ , ÎN ȘEDINȚA BIROULUI PERMANENT AL PSD DÂMBOVIȚA!

Prima pagină » Actualitate » SONDAJ “BOMBĂ” LA GĂEȘTI! PSD ESTE CU 15 % PESTE PNL, ÎNT-UN SONDAJ PREZENTAT, ASEARĂ , ÎN ȘEDINȚA BIROULUI PERMANENT AL PSD DÂMBOVIȚA!

Pe surse, demne de toată încrederea, am aflat că, aseară, în cadrul ședinței Biroului Permanent al PSD Dâmbovița, au fost prezentate rezultatele unor sondaje comandate de PSD Dâmbovița, pentru câteva localități din județ, dar și a unui sondaj efectuat pe raza întregului județ. Că PSD spulberă în continuare în județul Dâmbovița nu ar fi nicio noutate, având în vedere că principalul contracanditat din județ, Partidul Național Liberal, parcă ar fi în convalescență de ceva timp, însă rezultatul sondajului prezentat pentru orașul Găești este unul dintre cele mai bune. Pe surse am aflat că în sondajul efectuat în Găești, PSD se situează pe primul loc în preferințele de vot ale găeștenilor, la o distantă de aproximativ 15 procente față de Partidul Național Liberal. Astfel de surprize ar fi și în alte localități, și asta se datorează cu siguranță echipei de conducere a PSD Dâmbovița, care, în ultima perioadă, a demonstrat că știe să gestioneze problemele acestui județ, prin programele și proiectele de investiții implementate în infrastructură, sănătate, educație și în alte domenii.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SC  CHINDIA INVEST SRL, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

BEDA IMPEX SRL, ANUNȚ PARCURGERE ETAPĂ DE ÎNCADRARE ÎN CADRUL ȘEDINȚEI COMITETULUI SPECIAL CONSTITUIT

BABEL FEST 2023! SUSȚINEM UCRAINA PRIN CULTURĂ! STRIGĂTUL ACTORILOR E STRIGĂTUL NAȚIUNII

BABEL FAST 2023! PROGRAMUL ZILEI DE VINERI, 9 IUNIE

CATD: SE ÎNTRERUPE FURNIZAREA APEI LA VULCANA PANDELE, ÎN DOUĂ SATE, PENTRU REMEDIEREA UNEI AVARII

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.