ȘOFERUL CARE A PRODUS TRAGICUL ACCIDENT DE LA VIFORÂTA A FOST REȚINUT! UN COPILAȘ DE 1 AN ȘI 9 LUNI A DECEDAT. ALTE DOUĂ PEROSANE AU FOST RĂNITE

Prima pagină » Actualitate » ȘOFERUL CARE A PRODUS TRAGICUL ACCIDENT DE LA VIFORÂTA A FOST REȚINUT! UN COPILAȘ DE 1 AN ȘI 9 LUNI A DECEDAT. ALTE DOUĂ PEROSANE AU FOST RĂNITE

Bărbatul în vărstă de 37 de ani, din Aninoasa, care a produs tragicul accident de la Viforâta, seara trecută, a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Acesta avea suspendat dreptul de a conduce până pe 26 august și era și băut. Rezultatul testării cu Etilotestul a fost de 0,28 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta  a condus un autoturism, pe DJ 717, în localitatea Viforâta, moment în care a intrat în coliziune cu capul de pod din dreptul unui imobilul și, ulterior, s-a răsturnat pe carosabil. În urma impactului, din nefericire, a rezultat decesul unui minor de un an și 9 luni, care ar fi fost transportat pe bancheta din spate și ar fi fost ținut în brațe de mama acestuia, dar și rănirea altor doi pasageri.

„În urma probatoriului administrat, față de bărbatul implicat în accidentul rutier soldat cu decesul unei persoane și rănirea altor două a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița, urmând să fie prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște.” a transmis IPJ Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

UN ANGAJAT AL PRIMĂRIEI CREVEDIA S-A ELECTROCUTAT ÎN TIMP CE LUCRA LA REȚEAUA DE IULUMINAT PUBLIC

ACȚIUNE DE COLECTARE DEȘEURI PERICULOASE,ÎN TÂRGOVIȘTE

ACCIDENT PE DN72A, LA GHEBOIENI! UN ȘOFER A INTRAT CU MAȘINA ÎNTR-UN GARD

UN PREOT DIN DÂMBOVIȚA CAUTĂ O FAMILIE CĂREIA SĂ-I DONEZE CASA BUNICILOR! “E DOAR UN BINE PE CARE ÎL FAC PENTRU BINELE PE CARE L-AM PRIMIT ȘI EU!”

CAMERA DE COMERȚ A ORGANIZAT CONFERINȚA “INTELIGENȚA ARTIFICIALĂ ÎN BUSINESS: TENDINȚE ȘI PROVOCĂRI”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.