SOCIAL-DEMOCRATELE DÂMBOVIȚENCE AU MERS CU DARURI LA VÂRSTNICII DIN CENTRUL COMUNITAR “FLOAREA SPERANȚEI” DIN PUCIOASA

Prima pagină » Actualitate » SOCIAL-DEMOCRATELE DÂMBOVIȚENCE AU MERS CU DARURI LA VÂRSTNICII DIN CENTRUL COMUNITAR “FLOAREA SPERANȚEI” DIN PUCIOASA

           În apropierea Duminicii Floriilor, Organizația Județeană a Femeilor Social-Democrate Dâmbovița le-a făcut o surpriză plăcută persoanelor din Locuința Protejată Mara, Centrul de Servicii Comunitare „Floarea Speranței” din Pucioasa.

Persoanele instituționalizate, pe lângă îngrijirea primită în astfel de centre specializate, au nevoie de toată atenția și sprijinul nostru, mai ales că urmează o perioadă pe care cei mai norocoși dintre noi o sărbătorim sănătoși alături de familii.

Astăzi, 07.04.2023, coordonate de președinta OFSD Dâmbovița, Carmen Holban, și cu sprijinul directorului general al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Dâmbovița, Ionela Sandu, și al directorului general adjunct DGASPC, Ionela Șerban, doamnele Luisa Bărboiu, Ilioan Elena și Costache Mioara au oferit cadouri tuturor celor din Locuința Mara, în încercarea, spunem noi reușită, de a le arăta că nu sunt singuri și că cineva se va gândi mereu la ei.

PSD Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

INGRID, „COPILUL- GENIU” CU CARE BUCȘANIUL SE MÂNDREȘTE! FATA A FOST PREMIATĂ DE PRIMARUL DIN BUCȘANI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI!

SEARĂ MAGICĂ LA GĂEȘTI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI! A FOST INAUGURAT TÂRGUL DE CRĂCIUN ȘI A FOST APRINS ILUMINATUL FESTIV! VIDEO!

LIDERII PSD DÂMBOVIȚA, ALĂTURI DE GĂEȘTENI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

MESAJUL PRIMARULUI DIN LUCIENI PENTRU TOȚI LOCALNICII DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

LA BUTIMANU, 1 DECEMBRIE A FOST SĂRBĂTORITĂ PRIN MUNCĂ! SE ASFALTEAZĂ ÎN UNGURENI! URMEAZĂ: LUCIANCA, STERIANU ȘI BĂRBUCEANU

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.