SENATORUL USR DÂMBOVIȚA, DRAGOȘ POPESCU, A DEMISIONAT DIN PARTID ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ! USERIȘTII AU ÎNCEPUT“MĂCELUL” ȘI ÎI ADUC ACUZAȚII EXTREM DE GRAVE!

Prima pagină » Actualitate » SENATORUL USR DÂMBOVIȚA, DRAGOȘ POPESCU, A DEMISIONAT DIN PARTID ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ! USERIȘTII AU ÎNCEPUT“MĂCELUL” ȘI ÎI ADUC ACUZAȚII EXTREM DE GRAVE!

E scandal monstru în USR DâmboVița! Augustin Hotinceanu, membru marcant al USR Târgoviște, cere excluderea din partid a senatorului Dragoș Popescu căriuia i se aduc acuzații extrem de grave.

“Pentru sedința de mâine a BL Târgoviște solicit includerea pe ordinea de zi și a punctului: excludere din USR a senatorului Popescu Dragoș.

Motive

1. În cv a mințit că are o activitate de peste 20 de ani în domeniul geologie.

2. În declarația de avere a declarat venituri din salariu cu minim pe Economie. Cu toate acestea figurează cu conturi în euro și lei, de ordinul zecilor de mii, care nu pot sa fie obținute din economii ale salariului minim. Singura explicație este evaziunea fiscală .

3. De asemenea a împrumutat partidul cu peste 70000 de lei ca sa ajunga senator. Acești bani nu au o Sursă transparentă.

4. Prin acțiuni de intimidare a HoReCa în Târgoviște, fără acordul conducerii, a adus prejudicii de imagine USR PLUS Târgoviște.

Ne cerem scuze simpatizanților și votanților noștri pentru că am promovat asemenea nonvaloare.

USR-PLUS NU TOLEREAZĂ IMPOSTURA.”  a scris pe Facebook Agustin Hotinceanu.

Mesajul a fost postat pe Facebook în urmă cu o oră, însă, surse din cadrul organizației politice ne-au declarat că senatorul și-ar fi depus demisia în această dimineață, intenționând să-l urmeze pe Dacian Cioloș în noul său partid.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

Evaluarea activităților desfășurate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița, în primele opt luni ale anului 2023

HAPPY KIDS, UN NOU CONCEPT DE AFTER SCHOOL ÎN TÂRGOVIȘTE

PERCHEZIȚII LA TRAFICANȚI DE DROGURI DIN DÂMBOVIȚA

RADULESCU CONSTANTIN VALENTIN, RADULESCU MARIA ȘI MATEI ELENA, ANUNȚ LUARE DECIZIE ETAPĂ DE ÎNCADRARE DE CĂTRE APM

APARTAMENT DE VÂNZARE ÎN TÂRGOVIȘTE, ÎN ZONA TRIBUNALULUI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.