SENATORUL USR DÂMBOVIȚA, DRAGOȘ POPESCU, A DEMISIONAT DIN PARTID ÎN ACEASTĂ DIMINEAȚĂ! USERIȘTII AU ÎNCEPUT“MĂCELUL” ȘI ÎI ADUC ACUZAȚII EXTREM DE GRAVE!

E scandal monstru în USR DâmboVița! Augustin Hotinceanu, membru marcant al USR Târgoviște, cere excluderea din partid a senatorului Dragoș Popescu căriuia i se aduc acuzații extrem de grave.

“Pentru sedința de mâine a BL Târgoviște solicit includerea pe ordinea de zi și a punctului: excludere din USR a senatorului Popescu Dragoș.

Motive

1. În cv a mințit că are o activitate de peste 20 de ani în domeniul geologie.

2. În declarația de avere a declarat venituri din salariu cu minim pe Economie. Cu toate acestea figurează cu conturi în euro și lei, de ordinul zecilor de mii, care nu pot sa fie obținute din economii ale salariului minim. Singura explicație este evaziunea fiscală .

3. De asemenea a împrumutat partidul cu peste 70000 de lei ca sa ajunga senator. Acești bani nu au o Sursă transparentă.

4. Prin acțiuni de intimidare a HoReCa în Târgoviște, fără acordul conducerii, a adus prejudicii de imagine USR PLUS Târgoviște.

Ne cerem scuze simpatizanților și votanților noștri pentru că am promovat asemenea nonvaloare.

USR-PLUS NU TOLEREAZĂ IMPOSTURA.”  a scris pe Facebook Agustin Hotinceanu.

Mesajul a fost postat pe Facebook în urmă cu o oră, însă, surse din cadrul organizației politice ne-au declarat că senatorul și-ar fi depus demisia în această dimineață, intenționând să-l urmeze pe Dacian Cioloș în noul său partid.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: