ȘEFUL DE POST DE LA HULUBEȘTI, FELICITAT PE PAGINA POLIȚIEI ROMÂNE

Încă un polițist dâmbovițean a ajuns la loc de onoare pe pagina de Facebook a Poliției Române. Ionuț Machedon este șeful Postului de Poliție Hulubești și a primit felicitări pentru modul în care a
gestionat cazul fetelor sechestrate în Italia de doi proxeneți.
Amănunte , aici:

DOI TINERI DIN TÂRGOVIȘTE, ARESTAȚI PENTRU CĂ AU SECHESTRAT ÎN ITALIA DOUĂ FETE DIN HULUBEȘTI PE CARE LE-AU OBLIGAT SĂ PRACTICE PROSTITUȚIA

Iată mesajul postat astăzi pe pagina de facebook a Poliției Române!

“Azi, primul loc pe peretele virtual PolițiaRomână este al lui lui Ionuț Machidon!

Ionuț este șeful Postului de Poliție Hulubești, județul Dâmbovița. Fiind foarte apreciat și cunoscut de comunitatea în care își desfășoară activitatea, încât ne putem ajuta de „toată lumea se cunoaște cu toată lumea” pentru a-i descrie reușita.

Astfel, o tânără, prin intermediul internetului, i-a scris lui Ionuț că este sechestrată în Italia împreună cu o amică, fiind obligate să se prostitueze.
Timpul era limitat, precum și accesul la telefon, așa că Ionuț a strâns câteva informații esențiale, care au ajutat la găsirea fetelor și reținerea celor doi, ce erau în spatele activități infracționale.

Este un exemplu de eroism modern, în care utilizarea inteligentă a tehnologiei poate ajuta la salvarea unor vieți umane.

Ionuț este un exemplu pentru toți, un om bun și un polițist model!

Mulțumim tuturor pentru munca depusă!” Sursa Facebook

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOK



sau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA BĂLENI, APEL DE PROIECT ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

COMUNICAT DE PRESĂ “PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”                                                                                                      Comuna Baleni, martie 2023 ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

Citeste in continuare »