ȘEDINȚA EXTRAORDINARĂ LA CONSILIUL LOCAL GĂEȘTI! UITE ORDINEA DE ZI!

Prima pagină » Administratie » ȘEDINȚA EXTRAORDINARĂ LA CONSILIUL LOCAL GĂEȘTI! UITE ORDINEA DE ZI!

Potrivit prevederile art.133  alin.( 2 ) , lit. a din OUG 57/2019 –Codul Administrativ, consilierii locali  sunt convocati in  sedinta extraordinara   in data  de  20.10.2020, ora 7,30   la sediul Consiliului Local  Gaesti .

Pe ordinea de zi se afla urmatoarele puncte :

1)- Proiect  de hotărâre pentru aprobare a proiectului și a cheltuielilor legate de proiect și (dacă este cazul) de aprobare a acordului de parteneriat proiect: „Reabilitare, Modernizare si Extindere Scoala Gimnaziala Serban Cioculescu”Axa prioritară 10 Îmbunătățirea infrastructurii educaționale Obiectiv specifuc 10.1/ învăţământ obligatoriu, Creșterea gradului de participare la nivelul educaţiei timpurii şi învăţământului obligatoriu, în special pentru copii cu risc crescut de părăsire timpurie a sistemului Apel de proiecte nr. POR/317/10/1/ Apel dedicat învăţământului obligatoriu- initiator primar  Gheorghe Grigore ;

2)- Proiect  de hotărâre privind rectificarea bugetului local  in trimestrul IV prin virare de creditede la un capitol la altul in vederea finantarii obiectivului „Reabilitare, Modernizare si Extindere Scoala Gimnaziala Serban Cioculescu” – initiator primar  Gheorghe Grigore ;

PRIMAR

Gheorghe  Grigore

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

CORNELIU ȘTEFAN, BILANȚ LA TREI ANI DE CÂND CONDUCE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

CRISTIAN STAN: “TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ SE TRANSFORMĂ ÎN FIECARE ZI. TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ ESTE ACASĂ!”

PALATUL ADMINISTRATIV DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE MODERNIZARE INTEGRATĂ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.