SE CONTINUĂ INVESTIŢIILE ÎN COMUNA MOROENI

Prima pagină » Administratie » SE CONTINUĂ INVESTIŢIILE ÎN COMUNA MOROENI

Primăria Moroeni nu a lăsat garda jos în acestă perioadă şi a continuat lucrările la cele mai importante proiecte. În aceste momente se lucrează de zor la unul dintre proiectele importante derulate in comuna dâmboviţeană Moroeni şi anume, “Reabilitare, modernizare, extindere și dotare Școala Gimnazială Ion Ciorănescu, comuna Moroeni, județul Dâmbovița”. Proiectul este finanțat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, prin PNDL. Contractul de are o valoare totatlă de : 10.828.757 lei. Primăria a demarat asfaltarea mai multor străzi din Moroeni, montarea de hidranţi, dar si betonarea unor străzi din satul Glod. De asemenea se lucrează şi la finalizarea construcţiei podului peste râul Ialomiţa, din zona Glava. 

“ La şcoala din Moroeni avem un proiect de extindere, modernizare cât şi dotare a unităţii de învăţământ Ion Ciorănescu. Este un obiectiv cu valoare de aproximativ 2 milioane de euro, iar şantierul este în derulare. După ce terminăm construcţia noului corp, se va demola un corp din clădirea veche, clădire constuită în aniii 70, cât şi dotarea unităţii de învăţământ care este în valoare de aproximativ 15 miliarde de lei vechi. Vor fi aproximativ 16 săli de clasă, laboratoare, cabinete medicale şi multe alte dotări importante. Tot în acestă locaţie se lucrează la construcţia unei săli noi de sport, care va fi una dintre cele mai mari din zonă. Acestă invetsiţie este efectuată din fonduri proprii. Tot în acestă perioadă am demarat pe mai multe străzi reasfaltarea sau asfaltarea, pe unele, datorită faptului că a fost introdusă reţeaua de apă. Pe unele străzi s-au montat şi hidranţi şi vom continua montarea a încă 20 de hidranţi pe teritoriul comunei Moroeni” a declarat Mihai Laurenţiu Moraru, primarul comunei Moroeni.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

CORNELIU ȘTEFAN, BILANȚ LA TREI ANI DE CÂND CONDUCE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

CRISTIAN STAN: “TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ SE TRANSFORMĂ ÎN FIECARE ZI. TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ ESTE ACASĂ!”

PALATUL ADMINISTRATIV DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE MODERNIZARE INTEGRATĂ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.