SE ASCUT “CUȚITELE” ELECTORALE LA GĂEȘTI! ALEXANDRU IORGA, CANDIDATUL PSD, ÎL INVITĂ PE PRIMARUL GĂEȘTIULUI LA O DEZBATERE PUBLICĂ, LIVE CU GĂEȘTENII – VIDEO!

Prima pagină » Actualitate » SE ASCUT “CUȚITELE” ELECTORALE LA GĂEȘTI! ALEXANDRU IORGA, CANDIDATUL PSD, ÎL INVITĂ PE PRIMARUL GĂEȘTIULUI LA O DEZBATERE PUBLICĂ, LIVE CU GĂEȘTENII – VIDEO!

Campania electorală din orașul Găești trece la un alt nivel! Alexandru Iorga, candidatul Partidului Social Democrat pentru funcția de primar al orașului Găești, a început seria de întâlniri online cu cetățenii orașului, “LIVE CU GĂEȘTENII”, unde locuitorii orașului prezintă problemele arzătoare cu care se confruntă zi de zi. “LIVE CU GĂEȘTENII” este organizat în fiecare joi, de la orele 20:00, pe rețeaua de socializare Facebook și s-a bucurat încă de la prima ediție de un real succes, înregistrănd mii de vizualizări, iar sute de găeșteni au semnalat prin mesaje problemele cu care se confruntă în oraș.
În ultima ediție, Alexandru Iorga, candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Găești, i-a adresat invitația actualului primar al orașului de a participa la o dezbatere publică față în față, la care găeștenii să poată adresa întrebările lor celor doi participanți și la care să se dezbată cele mai importante subiecte de pe agenda orașului.
“M-a întrebat cineva despre cum sunt cheltuiți banii publici în orașul Găești! Cred că altcineva ar trebui să răspundă, pentru că altcineva ocupă astăzi acea funcție și ar trebui să-l întrebați pe dumnealui. Aș putea să-l întreb și eu într-o dezbatere publică față în față, am văzut că data trecută domnul Grigore Gheorghe ne-a urmărit activitatea și dacă cumva o urmărește și astăzi, sunt de acord să facem o dezbatere publică despre cele mai importante subiecte ale acestui oraș și despre soluțiile pe care le am și, eventual, să ne răspundă de ce mare parte din probleme nu au fost rezolvate. ” a anunțat Alexandru Iorga, candidatul PSD pentru funcția de primar al orașului Găești.

Video, în link-ul de mai jos!

https://youtu.be/qhCQ-5Qk_yk?feature=shared

Până în prezent, Grigore Gheorghe, actualul primar al orașului, nu a confirmat prezența la o astfel de dezbatere. Rămâne de văzut care va fi abordarea sa față de propunerea de a participa live la o dezbatere publică cu cetățenii orașului Găești și cu contracandidatul său, Alexandru Iorga.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DOUĂ INVESTIȚII IMPORTANTE, INAUGURATE LA BĂLENI, ÎN PREZENȚA PREȘEDINTELUI CONSILIULUI JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA – VIDEO!

BUCȘANI: INVESTIȚII FĂRĂ PRECEDENT ÎN ȘCOALA DIN SATUL RĂȚOAIA! TOT ÎN RĂȚOAIA SE LUCREAZĂ ȘI LA REȚEAUA DE CANALIZARE

CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA FACE ANGAJĂRI! DETALIILE, ÎN ARTICOL!

S.C. DELTA RACOM IMPEX S.R.L., ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI ETAPEI DE ÎNCADRARE

ȘACALII AU TERORIZAT LOCALNICII DIN PIETRARI! LA ULTIMUL ATAC AU UCIS MAI MULTE OI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.