SCANDAL LA GLOD, ZILELE TRECUTE! TREI TINERI AU AJUNS DUPĂ GRATII

Prima pagină » Actualitate » SCANDAL LA GLOD, ZILELE TRECUTE! TREI TINERI AU AJUNS DUPĂ GRATII

La data de 5 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Fieni, în urma cercetărilor efectuate sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pucioasa, au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, trei bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 36 de ani.

Cei trei sunt bănuiți că, la data de 30 aprilie a.c., în timp ce se aflau pe raza localității Glod, pe fondul unui conflict spontan, s-ar fi agresat fizic reciproc.

Totodată, tânărul de 21 de ani, din Glod, ar fi pătruns fără drept în locuința unuia dintre bărbații implicați în conflict.

Pe parcursul acestei zile, 6 mai, cei trei vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

foto arhiva!

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LEONARDO BADEA, VICEPREȘEDINTELE BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

CATD: A fost semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Măsuri de digitalizare necesare pentru eficientizarea și sustenabilitatea investițiilor realizate de Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița S.A.”

PANICĂ LA GĂEȘTI, SEARA TRECUTĂ! UN URS A FOST VĂZUT ÎNTR-UN CARTIER DIN ORAȘ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.