SC MONUMENT STONE PRODUCTION SRL, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE MEDIU

Prima pagină » Actualitate » SC MONUMENT STONE PRODUCTION SRL, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE MEDIU

SC MONUMENT STONE PRODUCTION SRL, titulara a planului “PUZ – AMENAJARE BAZINE DE AGREMENT PRIN EXPLOATARE DE AGREGATE MINERALE / NISIP ȘI PIETRIȘ BALASTIERA CROVU 1, JUDEȚUL DÂMBOVIȚA”, pentru imobilul/terenul situat în Judeţul Dâmboviţa, comuna Odobești, sat Miulești, număr cadastral 70634, anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de obţinere a avizului de mediu pentru planul menţionat şi declanşarea etapei de încadrare.

Prima versiune a planului poate fi consultată la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dâmboviţa din Târgovişte, Calea Ialomiţei, nr. 1, judeţul Dâmboviţa în zilele de luni-joi între orele 900-1500 şi vineri între orele 900-1300.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M. Dâmboviţa, în termen de 15 zile de la data publicării anunţului.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LEONARDO BADEA, VICEPREȘEDINTELE BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

CATD: A fost semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Măsuri de digitalizare necesare pentru eficientizarea și sustenabilitatea investițiilor realizate de Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița S.A.”

PANICĂ LA GĂEȘTI, SEARA TRECUTĂ! UN URS A FOST VĂZUT ÎNTR-UN CARTIER DIN ORAȘ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.