SC MICONSTRUCT SRL, ANUNȚ PUBLIC ETAPĂ DE ÎNCADRARE DE CĂTRE AGENȚIA DE MEDIU

SC MICONSTRUCT SRL, titular al proiectului EXTINDERE CONSTRUCTIE EXISTENTA CORP C1 CU SEDIU BIROURI P+1E, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către AGENTIA PENTRU PROTECTIA MEDIULUI DAMBOVITA, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului*), pentru proiectul EXTINDERE CONSTRUCTIE EXISTENTA CORP C1 CU SEDIU BIROURI P+1E, propus a fi amplasat în – JUD. DAMBOVITA, COM. ANINOASA, SATUL ANINOASA, STR. DE610(BRANZARIEI)

_____

*)Se va menţiona dacă se derulează şi procedura privind evaluarea impactului asupra mediului în context transfrontalier, pentru proiectul în cauză.

1. Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului DAMBOVITA din MUN. TARGOVISTE, CALEA IALOMITEI, NR.1, în zilele de LUNI-VINERI, între orele 9:00-16:00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmdb.anpm.ro

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA BĂLENI, APEL DE PROIECT ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

COMUNICAT DE PRESĂ “PNRR: Fonduri pentru România modernă și reformată!”                                                                                                      Comuna Baleni, martie 2023 ”INFIINȚAREA UNUI CENTRU DE COLECTARE A DESEURILOR PRIN APORT VOLUNTAR IN COMUNA BALENI, JUDETUL DAMBOVITA”

Citeste in continuare »