SC BUROM BM INVEST SRL SI ERRA GREEEN SRL, ANUNȚ DEPUNERE SOLICIARE EMITERE ACORD DE MEDIU

Prima pagină » Actualitate » SC BUROM BM INVEST SRL SI ERRA GREEEN SRL, ANUNȚ DEPUNERE SOLICIARE EMITERE ACORD DE MEDIU

SC BUROM BM INVEST SRL SI ERRA GREEEN SRL anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ” CONSTRUIRE LOCUINTA COLECTIVA, PARTIAL CU SPATII COMERCIALE LA PARTER SI REALIZARE CALE DE ACCES, propus a fi amplasat în Mun. Targoviste, Str. Lt. Stancu Ion, Nr. 35, Jud. Dambovita.

Informaţiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Dâmbovița din str. Calea Ialomitei, nr. 1, judetul Dambovita şi la sediul Primariei TARGOVISTE, în zilele de luni – vineri, între orele 8.00 – 16.00.

Observaţiile publicului se primesc zilnic la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului – Agenția pentru Protecția Mediului (APM) Dâmbovița din str. Calea Ialomitei, nr. 1, judetul Dambovita.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DĂRMĂNȘETI, „CAPITALA” SPORTULUI DÂMBOVIȚEAN! SUTE DE COPII DIN MAI MULTE COMUNE DIN JUDEȚ AU PARTICIPAT LA “OLIMPIADA SATELOR DÂMBOVIȚENE” – VIDEO!

CRÂNGUIRLE: A FOST INAUGURAT LOCUL DE JOACĂ DE LA BĂDULEȘTI

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.