SC BEDA IMPEX SRL, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

Prima pagină » Actualitate » SC BEDA IMPEX SRL, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

BEDA IMPEX S.R.L., cu sediul în județul Dâmbovița, Mun. Targoviste, bd. Eroilor, nr. 26, titular al planului/programului: ELABORARE P.U.Z. – “REALIZARE SERVICE AUTO SI IMPREJMUIRE TEREN” – pe amplasamentul din Mun. Targoviste, Str. Petru Cercel, Nr. 68, Județul Dâmbovița, NC 88856, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a avizului de mediu pentru planul/programul menționat şi declanșarea etapei de încadrare.

Prima versiune a planului poate fi consultată la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița, Calea Ialomiței, nr. 1, județul Dâmbovița în zilele de luni-joi între orele 900-1300.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M. Dâmbovița, în termen de 18 zile de la data publicării anunțului.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA MOROENI A AVUT LOC CEA DE-A V-A EDIȚIE A FESTIVALULUI COLINDELOR! VIDEO!

ATENȚIE! SE OPREȘTE FURNIZAREA APEI ÎNTR-O ZONĂ DIN TÂRGOVIȘTE

Gest de bunătate și generozitate! Daruri pentru copiii de la Spitalul Orășenesc și Centrul de Servicii Sociale Găești

MOȘ CRĂCIUN A AJUNS MAI DEVREME LA COPIII DIN SISTEMUL DE PROTECȚIE SOCIALĂ DIN DÂMBOVIȚA! LUCIANA CRISTEA: “Privirile lor pline de speranță imi amintesc că nimic nu este imposibil!”

VEȘTI BUNE PENTRU PEROANELE CU HANDICAP DIN GĂEȘTI ! CONSILIUL LOCAL A VOTAT RECTIFICAREA BUGETULUI PENTRU CA ACESTEA SĂ-ȘI PRIMEASCĂ TOATE DREPTURILE

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.