ȘASE INDIVIZI DIN RĂCARI AU TĂIAT ȘI FURAT PESTE 150 DE LALELE DIN RONDURILE DIN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE ! VIDEO!

Prima pagină » Actualitate » ȘASE INDIVIZI DIN RĂCARI AU TĂIAT ȘI FURAT PESTE 150 DE LALELE DIN RONDURILE DIN MUNICIPIUL TÂRGOVIȘTE ! VIDEO!

Șase indivizi din Răcari au crezut că  din Târgoviște se poate fura ca din codru! S-au înșelat! Au venit noaptea cu mașina în municipiu și au dat atacul la rondurile cu lalele. Au reușit să fure aproximativ 150 de fire. Au omis însă un lucru foarte important, și anume, că orașul Târgoviște are un sistem de monitorizare video bine pus la punct, care a înregistrat acțiunea celor șase și i-a dat de gol. Polițiștii au reușit să-i identifice, iar făptații s-au ales cu dosare penale pentru furt.

“Nu-i așa că avem lalele frumoase în Târgoviște? Sau aveam! Așa au considerat și 6 indivizi dintr-un oraș dâmbovițean situat pe drumul spre București care au început, de câteva zile, să “rărească” lalele de pe spațiile verzi din Târgoviște!

Până azi-noapte când, cu ajutorul sistemului de monitorizare video, au fost prinși în flagrant de către poliția locală și predați poliției municipale.

Au fost recuperate pe loc aproximativ 150 de fire avute asupra lor în momentul prinderii. Florile sustrase erau vândute unei florării din București.

S-au ales cu dosar penal pentru furt calificat și vor repara prejudiciul. Aviz amatorilor!” a anunțat Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

PRIMĂRIA CRÂNGURILE, ANUNȚ DESCHIDERE PROCEDURĂ DE TRANSPARENȚĂ DECIZIONALĂ

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI  ANKARA SUCURSALA CONSTANȚA, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE MEDIU

PRIMĂRIA ȘELARU, ANUNȚ CONCESIONARE TEREN

ACCIDENT MORTAL PE DN7! UN ȘOFER DIN LUNGULEȚU A DECEDAT! ALȚI DOI BĂRBAȚI AU FOST RĂNIȚI!

COMPANIA DE APĂ, REACȚIE DESPRE PROBLEMA APEI DE LA ANINOASA

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.