SĂRBĂTORI ÎN SIGURANȚĂ! PREFECTUL JUDEȚULUI: “Am luat toate măsurile pentru ca dâmbovițenii să aibă sărbători în liniște!”

Prima pagină » Actualitate » SĂRBĂTORI ÎN SIGURANȚĂ! PREFECTUL JUDEȚULUI: “Am luat toate măsurile pentru ca dâmbovițenii să aibă sărbători în liniște!”

“Alături de subprefectul Adrian Chițescu, am convocat o ședință de lucru cu reprezentanții instituțiilor județene care au atribuții în gestionarea sărbătorilor pascale, respectiv, comandanții din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne și reprezentanții DSP Dâmbovița și ai DSVSA Dâmbovița.

Am solicitat autorităților atenție sporită în derularea activităților de control și de supraveghere a condițiilor de desfacere și comercializare a produselor alimentare, precum și în desfășurarea activităților pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine publică.

Medicii veterinari vor efectua, în această perioadă, mai multe controale în piețele agroalimentare și magazinele de profil din județul nostru. În același context, se vor desfășura activități de verificare a produselor specifice perioadei, ce vor fi comercializate în centrele comerciale și piețe publice. Se va inspecta calitatea produselor, modul de depozitare și etichetarea.

Polițiștii vor fi prezenți cu precădere în zonele aglomerate, tocmai pentru a limita situațiile de risc. Inspectoratul de Poliție Județean Dâmbovița are efectivele necesare pentru asigurarea și/ sau menținerea ordinii și liniștii publice pe toată perioada desfășurării evenimentelor dedicate sărbătorilor pascale.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Dâmbovița va avea alocate dispozitive importante de jandarmi pe parcursul tuturor evenimentelor care se vor derula în Săptămâna Mare și în noaptea Învierii.

În cadrul ședinței de lucru, comandantul ISU Dâmbovița ne-a informat că, zilnic, pompierii vor fi în proximitatea lăcașurilor de cult, inclusiv în noaptea de Înviere, fiind pregătite, în acest sens, autospeciale și ambulanțe.

Le-am reamintit tuturor participanților că, în această perioadă, se va desfășura și evenimentul „Calea Luminii” care va avea loc joi, 13 aprilie, începând cu ora 18.00, în Piața Mihai Viteazul din zona Mitropoliei Târgoviște, iar atenția instituțiilor responsabile trebuie îndreptată și către acesta.

Pe această cale, fac apel la populație să cumpere produse alimentare doar din spații autorizate și unități care îndeplinesc toate condițiile pentru comercializarea lor, să fie atenți în noaptea de Înviere unde-și parchează mașinile când merg la biserică, să nu blocheze căile de acces și să supravegheze lumânările.

Le urez dâmbovițenilor să aibă parte de sărbători pascale luminate, încununate de liniște și curate bucurii.

Le mulțumesc tuturor angajaților care vor lucra în aceste zile de sărbătoare în beneficiul dâmbovițenilor.” a transmis Claudia Gilia, prefectul județului Dâmbovița

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

S-A DAT STARTUL PETRECERII DE 1 IUNIE LA GĂEȘTI! VIDEO!

LA MULȚI ANI, BARBER 13! 3 ANI DE BARBER 13!

LEONARDO BADEA, VICEGUVERNATOR BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.