RUJENESCU CAMELIA-MARINELA, ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI ETAPEI DE ÎNCADRARE DE CĂTRE APM

Prima pagină » Actualitate » RUJENESCU CAMELIA-MARINELA, ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI ETAPEI DE ÎNCADRARE DE CĂTRE APM

RUJENESCU CAMELIA-MARINELA  anunță publicul interesat  asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Dâmbovița: nu se supune evaluării impactului asupra mediului, nu se supune evaluării adecvate și nu se supune evaluării asupra corpurilor de apă, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul “Spălătorie auto, anexe gospodărești și împrejmuire”, proups a fi amplasat în orașul Răcari, sat Răcari. Str Ana Ipătescu, nr.53, județul Dâmbovița.

Proiectul deciziei de încadrare șți motivele care o fundamentează pot fi consultate la A.P.M. Dâmbovița din Municipiul Târgoviște, str. Calea Ialomiței, nr.1, județul Dâmbovița, în zilele de luni- vineri, între orele 9:00 – 16:00, precum și la următoarea adresă de internet: http://apmdb.anpm.ro

Publicul interest poate înainta comentarii/observații, la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorității competente pentru protecția mediului.  

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

MINERAL S.R.L, informare solicitare obținere aviz de gospodărire a apelor

PAROHIA ROMÂNEȘTI, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

„Povestea iei”, expoziţie etnografică organizată la Muzeul de Artă din Târgoviște

COMPANIA DE APĂ, APEL PENTRU STOPAREA RISIPEI APEI

PROGRAMUL EXAMENULUI DE BACALAUREAT! 3080 DE ELEVI DÂMBOVIȚENI INTRĂ ÎN EXAMEN!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.