RECORD DE DONAȚII LA TÂRGUL DE GRĂCIUN “DIN SUFLET PENTRU SUFLET”DE LA ȘCOALA “ȘERBAN CIOCULESCU”GĂEȘTI

Prima pagină » Actualitate » RECORD DE DONAȚII LA TÂRGUL DE GRĂCIUN “DIN SUFLET PENTRU SUFLET”DE LA ȘCOALA “ȘERBAN CIOCULESCU”GĂEȘTI

Târgul de Crăciun ”Din suflet pentru suflet”, organizat de Școala ”Șerban Cioculescu” și de Casa de Cultură ”Dumitru Stanciu” a unit inimi și a creat magie din iubirea pentru semeni, în această seară.  Spiritul Sfintei Sărbători a Nașterii Domnului i-a solidarizat pe găeșteni, care și-au demonstrat, încă o dată, bunătatea și frumusețea. Cele 32 de standuri realizate de copii au fost luate cu asalt de cumpărători, iar suma care s-a strâns este una record pentru un eveniment în Găești: 44.170 lei.

Sufletul acestei acțiuni a fost Carmen Vișoiu, directorul Școlii ”Șerban Cioculescu”. A reușit să atragă sprijin pentru eveniment, printr-o mobilizare și o organizare impecabile.

Anișoara Popescu, mama unui băiețel în vârstă de 8 ani, elev al unității școlare, va merge în Turcia, în ianuarie, după ce s-a strâns întreaga sumă necesară pentru tratament. Banii rămași vor fi folosiți, de asemenea, în scopuri umanitare. Acesta este miracolul acestei seri, pe care oamenii din oraș au reușit să-l facă, împreună.

Publicul a asistat la un spectacol minunat, susținut de elevii Școlii ”Șerban Cioculescu”, sub îndrumarea instructorilor Casei de Cultură Alin Simion, Mariana Ionescu și Iliuță Bumbeș, dar și a învățătoarei Mihaela Grigore și a preotului profesor Cătălin Ciobanu. Piesa de teatru ”Scrooge. Poveste de Crăciun”,  colindele, dansul copiilor și al frumoaselor dansatoare ale Ansamblului ”Brâulețul” (coregraf Alina Dumbravă) au adus bucurie și au transmis un mesaj extraordinar: solidaritatea, compasiunea și omenia prețuiesc mai mult decât orice, iar atunci când suntem uniți, salvăm vieți.

De asemenea, a avut loc o competiție a standurilor, cu sprijinul antreprenoarei Mădălina Drugă, iar rezultatele sunt următoarele: premiul al III-lea – clasele I C, a IV-a B și a VI-a D; premiul al II-lea: pregătitoare E și clasa I B și premiul I: clasa a VII-a A și clasa a VII-a B. Copiii urmează să primească premii dulci de la Laboratorul de Bucurii, trofee și diplome. Nu s-au acordat toate în această seară, întrucât câștigătorii nu au putut fi departajați în urma punctajelor acordate de membrii comisiei.

Iată și mesajul primarului Grigore Gheorghe, în urma evenimentului la care a fost prezent alături de viceprimarul Gabriel Dumitrescu și consilierii locali: ” Astăzi, am trăit momente, care mi-au confirmat, că orașul nostru este o familie, o comunitate mai unită ca niciodată. Într-o organizare exemplară a Școlii ,,Șerban Cioculescu” și a Casei de Cultură ,,Dumitru Stanciu” s-au făcut donații generoase pentru o cauză umanitară. În urma acestui eveniment filantropic s-au strâns 44.170 lei. Vă mulțumesc tuturor, vă îmbrățișez cu drag și vă doresc sărbători liniștite!”

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

BALUL MĂRȚIȘORULUI, LA DOBRA ȘI MĂRCEȘTI, ORGANIZAT DE PRIMARUL DANIEL NICA!

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI  ANKARA, ANUNȚ

IPJ DÂMBOVIȚA, EVALUARE ACTIVITĂȚII DESFĂȘURATE ÎN ANUL 2023

S.C. SOLAREALIZE PARK LUSCA S.R.L, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

S.C. SOLAREALIZE PARK LUSCA S.R.L, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.