REACȚIA PRIMARULUI DIN RĂCARI LA ADRESA UNUI INDIVID CARE AR FI ARUNCAT GUNOIUL PE CÂMP

Prima pagină » Administratie » REACȚIA PRIMARULUI DIN RĂCARI LA ADRESA UNUI INDIVID CARE AR FI ARUNCAT GUNOIUL PE CÂMP

Un individ din Lungulețu  este bănuit că ar fi aruncat gunoiul pe câmpul din apropierea orașului Răcari, mai exact între Ghergani și Lungulețu. Primarul Marius Caravețeanu a făcut publice fotografiile pe pagina sa de facebook și în ele apare și un bărbat, bănuit că a aruncat gunoiul în acel loc. Momentul a fost surprins de un răcărean, care a fotografiat și a trimis pozele edilului.

“Unu’ dintre nemernici!

Aurele, ești un gunoi!

Ai timp 24 ore să faci curățenie!

Preventiv verifică și cutia poștală!” a scris primarul Marius Caravețeanu pe pagina sa de Facebook.

Este de înțeles reacția primarului în astfel de cazuri, având în vedere că încă mai sunt oameni cărora nu le pasă de mediul înconjurător, de curățenia localității lor, dar nici de amenzile pe care le poate încasa inclusiv primăria localității respective. În plus, este cunoscut faptul că la Răcari, administrația locală s-a ocupat și a montat pubele speciale în mai toate zonele, iar atunci când vezi astfel de specimene n-ai cum să rămâi nepăsător.

Edilul Marius Carvețeanu  a declarat pentru exclusidb.ro că îl va amenda pe acest bărbat cu suma de 1000 ron, pentru că doar atât îi permite hotărârea luată în consiliul local. Totodată, primarul Marius Caravețeanu a spus că intenționează să propună Consiliului Local majorarea cuantumului acestor amenzi.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.