REACȚIA PRIMARULUI DIN RĂCARI LA ADRESA UNUI INDIVID CARE AR FI ARUNCAT GUNOIUL PE CÂMP

Prima pagină » Administratie » REACȚIA PRIMARULUI DIN RĂCARI LA ADRESA UNUI INDIVID CARE AR FI ARUNCAT GUNOIUL PE CÂMP

Un individ din Lungulețu  este bănuit că ar fi aruncat gunoiul pe câmpul din apropierea orașului Răcari, mai exact între Ghergani și Lungulețu. Primarul Marius Caravețeanu a făcut publice fotografiile pe pagina sa de facebook și în ele apare și un bărbat, bănuit că a aruncat gunoiul în acel loc. Momentul a fost surprins de un răcărean, care a fotografiat și a trimis pozele edilului.

“Unu’ dintre nemernici!

Aurele, ești un gunoi!

Ai timp 24 ore să faci curățenie!

Preventiv verifică și cutia poștală!” a scris primarul Marius Caravețeanu pe pagina sa de Facebook.

Este de înțeles reacția primarului în astfel de cazuri, având în vedere că încă mai sunt oameni cărora nu le pasă de mediul înconjurător, de curățenia localității lor, dar nici de amenzile pe care le poate încasa inclusiv primăria localității respective. În plus, este cunoscut faptul că la Răcari, administrația locală s-a ocupat și a montat pubele speciale în mai toate zonele, iar atunci când vezi astfel de specimene n-ai cum să rămâi nepăsător.

Edilul Marius Carvețeanu  a declarat pentru exclusidb.ro că îl va amenda pe acest bărbat cu suma de 1000 ron, pentru că doar atât îi permite hotărârea luată în consiliul local. Totodată, primarul Marius Caravețeanu a spus că intenționează să propună Consiliului Local majorarea cuantumului acestor amenzi.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

CORNELIU ȘTEFAN, BILANȚ LA TREI ANI DE CÂND CONDUCE CONSILIUL JUDEȚEAN DÂMBOVIȚA

CRISTIAN STAN: “TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ SE TRANSFORMĂ ÎN FIECARE ZI. TÂRGOVIȘTEA NOASTRĂ ESTE ACASĂ!”

PALATUL ADMINISTRATIV DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA VA INTRA ÎNTR-UN PROCES DE MODERNIZARE INTEGRATĂ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.