RAZIE ÎN DÂMBOVIȚA! MAI MULȚI ȘOFERI AU RĂMAS FĂRĂ PERMISE! UNII ERAU DROGAȚI, ALȚII BĂUȚI!

Prima pagină » Actualitate » RAZIE ÎN DÂMBOVIȚA! MAI MULȚI ȘOFERI AU RĂMAS FĂRĂ PERMISE! UNII ERAU DROGAȚI, ALȚII BĂUȚI!

La data de 9 septembrie a.c., peste 190 de polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au fost la datorie și au continuat să acționeze pentru a asigura un climat de ordine și siguranță publică.

Activitățile au fost organizate în colaborare cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu.

Astfel, au fost legitimate 591 de persoane, controlate 453 de autovehicule și testați peste 260 de conducători auto pentru depistarea consumului de alcool sau substanțe psihoactive.

De asemenea, polițiștii au constatat 12 infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, iar pentru neregulile descoperite au aplicat 265 sancțiuni contravenționale, a căror valoare se ridică la 83.680 de lei.

Din totalul amenzilor aplicate, 65 au fost la Legea nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publică și 200 pentru nerespectarea regulilor de circulație prevăzute de O.U.G. nr. 195/2002.

Totodată, ca măsura complementară, polițiștii au reținut 18 de permise de conducere și au retras 7 certificate de înmatriculare.

Polițiștii, în colaborare cu celelalte instituții cu atribuții în domeniu, vor continua activitățile circumscrise ordinii și siguranței publice.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

O MAMĂ DE 26 DE ANI ARE NEVOIE URGENT DE DONAȚII DE SÂNGE! Ce s-a întâmplat, de fapt, în urma accidentului de azi-dimineață, din Găești?

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

SEPTIMIU BURTESCU, LĂMURIRI DESPRE ZVONURILE CĂ I S-AR FI INTERZIS PARTICIPAREA LA JOCURI OFICIALE SAU AMICALE

TRAFICANȚII CARE VINDEAU PE DATORIE DROGURI ÎN ȘCOLI DIN DÂMBOVIȚA AU AJUNS DUPĂ GRATII

UN COPIL DE 12 ANI DIN CREVEDIA ESTE DAT DISPĂRUT! NU A MAI VENIT ACASĂ DE LA ȘCOALĂ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.