RAZIE ÎN DÂMBOVIȚA! 25 DE ȘOFERI BĂUȚI SAU DROGAȚI AU RĂMAS FĂRĂ PERMISE! ALTE SUTE AU PRIMIT AMENZI!

Prima pagină » Actualitate » RAZIE ÎN DÂMBOVIȚA! 25 DE ȘOFERI BĂUȚI SAU DROGAȚI AU RĂMAS FĂRĂ PERMISE! ALTE SUTE AU PRIMIT AMENZI!

În cursul nopții de 29 spre 30 iulie a.c, în intervalul orar 18:00-02:00, polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița, au acționat în cadrul unei acțiuni privind prevenirea și combaterea infracțiunilor cu violență, a celor judiciare stradale și pentru reducerea riscului rutier pe raza întregului județ.

În cadrul acțiunii au fost angrenați polițiști de la structurile de ordine publică, rutieră, investigații criminale, investigarea criminalității economice, criminalistică și luptători de la Serviciul de Acțiuni Speciale.

Astfel, au fost legitimate un număr de 759 de persoane și au fost oprite pentru control și verificate 513 autovehicule.

De asemenea, polițiștii au constat 9 infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice, iar pentru neregulile descoperite au aplicat 405 sancțiuni contraventionale, a caror valoare se ridică la 98.035 de lei.

Din totalul amenzilor aplicate, 93 au fost la Legea nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publică și 312 pentru nerespectarea regulilor de circulație prevăzute de O.U.G. nr. 195/2002.

Totodată, ca masură complementară, polițiștii au reținut 25 de permise de conducere și au retras 17 certificate de înmatriculare.

Exemple:

La data de 29 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni au oprit în trafic pentru control, în localitatea Racovița, un autoturism condus de un barbat, de 50 ani.

Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu valoare de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 29 iulie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Rutier, au surprins în trafic doi bărbați, cu vârste de 24 de ani, din comuna Dragodana, respectiv comuna Dragomirești, în timp ce ar fi condus autoturismele, deși se aflau sub influența unor substanțe psihoactive.

Totodată, pe drumul județean 702B, în localitatea Drăgăești-Pământeni, polițiștii au depistat un alt bărbat, de 25 de ani, din Pucioasa, în timp ce ar fi condus un autoturism sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, acesta a prezentat o alcoolemie cu o valoare de 0,48 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, din verificările efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul ar fi avut dreptul de conducere suspendat.

Tot la data de 29 iulie a.c., în jurul orei 20:12, polițiștii din cadrul Formațiunii Rutiere Găești au surprins în trafic, pe strada Mihai Eminescu, din comuna Vișina, un bărbat de 47 ani, din comuna Uliești, în timp ce ar fi condus un autoturism, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, prezentând o alcoolemie cu valoarea de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, pe drumul național 71, în comuna Moroeni, polițiștii au depistat un tânăr de 21 ani în timp ce ar fi condus un autoturism având suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule.

Un alt autoturism condus de un alt tânăr de 21 de ani, din comuna Runcu, a fost oprit pentru control de către polițiști pe strada Republicii din orașul Fieni.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest pentru depistarea consumului de alcool la volan, acesta prezentând un rezultat cu o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză, în toate situațiile, polițiștii au întocmit dosare penale pentru săvârșirea unor infracțiuni contra siguranței circulației pe drumurile publice.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

BALUL MĂRȚIȘORULUI, LA DOBRA ȘI MĂRCEȘTI, ORGANIZAT DE PRIMARUL DANIEL NICA!

GUN AL MADENCILIK INSAAT NAKLIYE VE TICARET ANONIM SIRKETI  ANKARA, ANUNȚ

IPJ DÂMBOVIȚA, EVALUARE ACTIVITĂȚII DESFĂȘURATE ÎN ANUL 2023

S.C. SOLAREALIZE PARK LUSCA S.R.L, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

S.C. SOLAREALIZE PARK LUSCA S.R.L, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE ACORD DE MEDIU

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.