RAMONA HERDA, TÂRGOVIȘTEANCA CU CARE AMBASADA ROMÂNIEI ÎN ITALIA SE MÂNDREȘTE! TÂNĂRA CREAZĂ BIJUTERII DE LUX PENTRU CELEBRITĂȚI

Prima pagină » Actualitate » RAMONA HERDA, TÂRGOVIȘTEANCA CU CARE AMBASADA ROMÂNIEI ÎN ITALIA SE MÂNDREȘTE! TÂNĂRA CREAZĂ BIJUTERII DE LUX PENTRU CELEBRITĂȚI

Tânăra târgoviștenacă s-a stabilit la Roma în anul 2013. A urmat cursuri la Accademia di Arte Orafa din Florența și la Academia de Artă și Design de la Roma, ca puțin mai târziu, în anul 2018 să-și lanseze propria afacere, un atelier de bijuterii de lux hand-made, în inima Romei. Un proiect îndrăzneț, unde talentul și perseverența tinerei artiste și-au spus repede cuvântul. Ramona a creat bijuterii unicat pentru mai multe celebrități și ar fi făcut colaborări chiar și cu membrii unei case regale.  

“Talentul și studiul intens stau la baza succesului artistei române Ramona Herda, protagonistă a noii generații de designeri de bijuterii din Italia.

Născută la București într-o familie de arhitecți, Ramona și-a cultivat de la o vârstă fragedă pasiunea pentru design, arhitectură și, mai târziu, pentru pietre prețioase. În 2013 sosește în Italia unde urmează un curs intensiv la Accademia di Arte Orafa din Florența și frecventează cursurile Academiei de Artă și Design de la Roma. În 2018, își lansează propria afacere la Roma, HERDA, un atelier de bijuterii hand-made. După cum declară chiar ea, Ramona își găsește inspirația în atmosfera Cetății Eterne, în generosul patrimoniu artistic italian, dar și în cultura română marcată de marele sculptor Constantin Brâncuși.” este mesajul postat pe pagina de Facebook a Ambasadei României în Italia

”Ramona este un exponent al comunității de români din Italia prin munca pe care o desfășoară, o dovadă vie a faptului că ambiția, talentul și perseverența sunt ingredientele unei povești de succes. M-am bucurat să o întâlnesc și să o felicit pentru succesul de a se impune într-un domeniu exclusivist unde concurența este foarte puternică.” sunt cuvintele ambasadorului României în Italia, Gabriela Dancău.

Începand cu 5 aprilie până în 20 octombrie 2020, HERDA ROMA a expus bijuteriile în Anacapri, Italia,  expoziție găzduită de Art Boutique – Capri Palace, Luxury Leading Hotel of the World, 5 stele. Colecțiile de înalte bijuterii HERDA ROMA celebrează culorile magice ale legendarei insule Capri.

Începând din septembrie 2018 până în martie 2020, HERDA ROMA își face prima apariție.

Expoziția a fost găzduită de Aldrovandi Villa Borghese Luxury Leading Hotel of the World, 5 stele în Roma. În această vilă din secolul al XIX-lea, bogată în istorie și tradiție italiană, HERDA expune prima colecție de înalte bijuterii prin care își arată spiritul vizionar. prin dezvăluirea valorilor ascunse ale noilor generații de Know How italian.

Bijuteriile marca Herda Roma pot fi văzute accesând următorul link: https://www.herda-roma.it/

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LEONARDO BADEA, VICEPREȘEDINTELE BNR,A PRIMIT TITLUL DE CETĂȚEAN DE ONARE AL JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

SPECTACOL EXTRAORDINAR DE ZILELE COMUNEI LUCIENI!

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

CATD: A fost semnat contractul de finanțare pentru implementarea proiectului „Măsuri de digitalizare necesare pentru eficientizarea și sustenabilitatea investițiilor realizate de Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița S.A.”

PANICĂ LA GĂEȘTI, SEARA TRECUTĂ! UN URS A FOST VĂZUT ÎNTR-UN CARTIER DIN ORAȘ

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.