RĂDULESCU CONSTANTIN-VALENTIN, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE GOSPODĂRIRE A APELOR

Prima pagină » Actualitate » RĂDULESCU CONSTANTIN-VALENTIN, ANUNȚ SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE GOSPODĂRIRE A APELOR

Aceasta informare este efectuata de catre Radulescu Constantin-Valentin, adresa: jud Dambovita, Com. Finta, Sat Gheboaia,  str Principala Nr. 683,  Telefon: 0784 014 029, ce intentioneaza sa solicite de la Administratia Bazinala de Apa Buzau Ialomita, Sistemul de Gospodarire a Apelor Dîmbovita aviz de gospodarire a apelor pentru proiectul construire spalatorie auto, amplasament: Sat Marcesti, comuna Dobra, nr. 500B, judetul Dîmbovita

            Alimentarea cu apa se va face din sursa proprie, put forat existent pe amplasament. Evacuare apelor uzate se va face in bazin vidanjabil, perfect etans.

               Aceasta solicitare de aviz este conforma cu prevederile Legii apelor nr. 107/1996, cu modificarile si completarile ulterioare.

               Persoanele care doresc sa obtina informatii suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodarire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa mentionata.

               Persoanele care doresc sa transmita observatii, sugestii si recomandari se pot adresa solicitantului sau la adresa: S.G.A. Dîmbovita, str. Calea Ialomitei, nr. 1, jud. Dîmbovita sau la nr. de telefon 0245212690.

                                                         Radulescu Constantin-Valentin

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

O MAMĂ DE 26 DE ANI ARE NEVOIE URGENT DE DONAȚII DE SÂNGE! Ce s-a întâmplat, de fapt, în urma accidentului de azi-dimineață, din Găești?

A FOST SEMNAT CONTRACTUL PENTRU CONSTRUIREA INSTALAȚIEI DE TRATARE A DEȘEURILOR DE LA ȘOTÂNGA! INVESTIȚIA SE RIDICĂ LA PESTE 94 DE MILIOANE DE EURO!

SEPTIMIU BURTESCU, LĂMURIRI DESPRE ZVONURILE CĂ I S-AR FI INTERZIS PARTICIPAREA LA JOCURI OFICIALE SAU AMICALE

TRAFICANȚII CARE VINDEAU PE DATORIE DROGURI ÎN ȘCOLI DIN DÂMBOVIȚA AU AJUNS DUPĂ GRATII

UN COPIL DE 12 ANI DIN CREVEDIA ESTE DAT DISPĂRUT! NU A MAI VENIT ACASĂ DE LA ȘCOALĂ!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.