RADU ALIN-CIPRIAN, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE MEDIU ȘI DECLANȘAREA ETAPEI DE ÎNCADRARE

Prima pagină » Actualitate » RADU ALIN-CIPRIAN, ANUNȚ DEPUNERE SOLICITARE OBȚINERE AVIZ DE MEDIU ȘI DECLANȘAREA ETAPEI DE ÎNCADRARE

Subsemnatul, Radu Alin-Ciprian, cu domiciliul în județul Ilfov, Comuna Chiajna, Satul Rosu, str. Acvilei, nr. 16 M/1, titular al planului/programului: ELABORARE P.U.Z. – CONSTRUIRE HALA PRODUCTIE PIESE METALICE SI MOBILIER – pe amplasamentul din Comuna Cornatelu, Sat Bolovani , str. Ion Bolovăneanu, Nr. 62, Județul Dâmbovița, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a avizului de mediu pentru planul/programul menționat şi declanșarea etapei de încadrare.

Prima versiune a planului poate fi consultată la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Dâmbovița, Calea Ialomiței, nr. 1, județul Dâmbovița în zilele de luni-joi între orele 900-1300.

Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul A.P.M. Dâmbovița, în termen de 15 zile de la data publicării anunțului.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

DĂRMĂNȘETI, „CAPITALA” SPORTULUI DÂMBOVIȚEAN! SUTE DE COPII DIN MAI MULTE COMUNE DIN JUDEȚ AU PARTICIPAT LA “OLIMPIADA SATELOR DÂMBOVIȚENE” – VIDEO!

CRÂNGUIRLE: A FOST INAUGURAT LOCUL DE JOACĂ DE LA BĂDULEȘTI

SENIORII DIN PSD GĂEȘTI, SĂRBĂTORIȚI DE ZIUA INTERNAȚIONALĂ A VÂRSTNICILOR

PERCHEZIȚII ÎN DÂMBOVIȚA ȘI ALTE JUDEȚE LA CĂMĂTARI ȘI PROXENEȚI

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL DIN ANINOASA: “ VĂ MULȚUMESC PENTRU CĂ ZILNIC IMI DEMONSTRAȚI CĂ AM DEVENIT O CHIPĂ PUTERNICĂ, DE NEÎNVINS! ”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.