PSD: “PUCIOASA, UN ORAȘ CARE S-A SCHIMBAT FOARTE MULT DE CÂND E CONDUS DE CONSTANTIN ANA”

Prima pagină » Politica » PSD: “PUCIOASA, UN ORAȘ CARE S-A SCHIMBAT FOARTE MULT DE CÂND E CONDUS DE CONSTANTIN ANA”


Alături de echipa PSD de la Pucioasa, primarul Constantin Ana a reuşit să atragă bani europeni şi finanţări guvernamentale pentru foarte multe proiecte care au fost finalizate sau sunt în curs de execuţie.
Candidatura lui Constantin Ana pentru un nou mandat la Primăria Pucioasa este un lucru firesc, iar rezultatele muncii sale îi vor fi recunoscute pe 27 septembrie la alegerile locale.
Oraşul-staţiune are un rol important în strategia echipei #PSD #Dâmboviţa în anii următori. Dezvoltarea zonei Pucioasa este un pilon important în master planul deputatului Corneliu Ştefan, candidatul #PSD #Dâmboviţa la preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Turismul în zona montană, activităţile conexe acestuia sunt doar câteva propuneri cu care cei doi vin în faţa dâmboviţenilor şi, implicit, a locuitorilor din Pucioasa.
#EchipaCorneliuŞtefan nu doar că va continua lucrurile bune începute la Pucioasa, dar viitorul preşedinte social-democrat de la conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa va susţine toate proiectele primarului Constantin Ana.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

SCANDALUL GUNOAIELOR DIN GĂEȘTI IA AMPLOARE! ALEXANDRU IORGA FACE ACUZAȚII GRAVE LA ADRESA EDILULUI! “Credeți că oamenii nu văd sau nu ştiu că maşinile primăriei, ale cuscrului dumneavostră, transportă ilegal gunoi menajer pe care îl acoperă cu deşeu vegetal şi apoi îl aruncă pe câmp? ”

ACUZAȚII GRAVE LA LUNGULEȚU! CANDIDATUL PNL AR FI OFERIT BANI ÎN SCHIMBUL PROMISIUNII CĂ VA FI VOTAT! CETĂȚEANUL CĂRUIA I S-AR FI OFERIT MITA A MERS LA POLIȚIE UNDE A DAT DECLARAȚII!

SE ASCUT “CUȚITELE” ELECTORALE LA GĂEȘTI! ALEXANDRU IORGA, CANDIDATUL PSD, ÎL INVITĂ PE PRIMARUL GĂEȘTIULUI LA O DEZBATERE PUBLICĂ, LIVE CU GĂEȘTENII – VIDEO!

ALEXANDRU IORGA: “Nu mai putem accepta o administrație care minte, care vopsește gardul și ascunde gunoiul sub preș!”

GABRIEL PURCARU ȘI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU FUCNȚIA DE PRIMAR AL MUNICIPIULUI MORENI!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.