PSD: „PUCIOASA, UN ORAȘ CARE S-A SCHIMBAT FOARTE MULT DE CÂND E CONDUS DE CONSTANTIN ANA”


Alături de echipa PSD de la Pucioasa, primarul Constantin Ana a reuşit să atragă bani europeni şi finanţări guvernamentale pentru foarte multe proiecte care au fost finalizate sau sunt în curs de execuţie.
Candidatura lui Constantin Ana pentru un nou mandat la Primăria Pucioasa este un lucru firesc, iar rezultatele muncii sale îi vor fi recunoscute pe 27 septembrie la alegerile locale.
Oraşul-staţiune are un rol important în strategia echipei #PSD #Dâmboviţa în anii următori. Dezvoltarea zonei Pucioasa este un pilon important în master planul deputatului Corneliu Ştefan, candidatul #PSD #Dâmboviţa la preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Turismul în zona montană, activităţile conexe acestuia sunt doar câteva propuneri cu care cei doi vin în faţa dâmboviţenilor şi, implicit, a locuitorilor din Pucioasa.
#EchipaCorneliuŞtefan nu doar că va continua lucrurile bune începute la Pucioasa, dar viitorul preşedinte social-democrat de la conducerea Consiliului Judeţean Dâmboviţa va susţine toate proiectele primarului Constantin Ana.

Share on facebook
Distribuie
Share on whatsapp
Trimite
Share on email
Trimite
S-ar putea sa te intereseze:

EXCLUSIV! CANDIDATUL USR PLUS PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR AL COMUNEI VLĂDENI, PROTAGONISTUL UNUI SCANDAL CU BÂTE ȘI SĂBII! VICTIMĂ: “MI-A DAT CU SABIA ÎN GÂT ȘI M-A JUCAT ÎN PICIOARE”

Totul a ieșit la iveală după ce un localnic ne-a scirs pe adresa redacției următorul mesaj: “Domnilor, la noi în comună, cei de la USR, care tot susțin că nu vor penali în funcții publice, merg în alegeri pe mâna unui tânăr care în urmă cu ceva timp a  provocat un scandal monstu la noi în comună. A bătut cu bestialitate un tânăr care nu făcea nimic altceva decât să

Citeste in continuare »

CORNELIU ȘTEFAN: PSD A FĂCUT DREPTATE PENTRU 5 MILIOANE DE PENSIONARI

,,Vin în fața dumneavoastră cu probleme pe care noi, cei din Partidul Social Democrat, le-am rezolvat și la nivel național și bineînțeles cu sesizări din timpul campaniei electorale din județul Dâmbovița. În primul rând, în ziua de miercuri, Partidul Social Democrat, în plenul reunit al celor două camere, Senatul României și Camera Deputaților, a făcut dreptate pentru 5 milioane de români, 5 milioane de pensionari, cărora nu li s-a mărit

Citeste in continuare »

PSD: SOLUȚIA SUNTEM NOI!

PSD: Nu există un singur răspuns care să rezolve toate problemele noastre actuale sau viitoare. Soluția suntem NOI, dâmboviţenii, iar împreună vom găsi răspunsurile corecte pentru provocările viitoare!Pe 27 septembrie vă așteapt la vot! Ține doar de noi cum ne construim viitorul. Material relaizat la comanda PSD Dâmbovița CMF 21200019

Citeste in continuare »