PSD: NOI NU NE ÎNTOARCEM, NOI CONTINUĂM SĂ MERGEM ÎNAINTE

Noi nu ne întoarcem, noi continuăm să mergem înainte!
Noi, PSD Dâmbovița, am început să construim drumul pe care se află județul nostru, având alături de noi singurii parteneri care contează: dâmboviţenii!
Nu am lăsat lucruri nefăcute doar pentru a avea motive de a ne întoarce. Am făcut ce trebuia făcut! Iar asta ne-o spun singurii care contează: dâmboviţenii!
Ne-am întâlnit săptămâna aceasta cu mii de oameni! Am fost criticați, dar am fost și lăudați! Important este că PSD a fost, a rămas și va fi partidul care pune oamenii acestui județ pe primul loc.
Noi nu ne întoarcem din drum! Noi mergem înainte!
Este ceea ce vor dâmboviţenii!
Le mulțumim pentru această săptămână, le mulțumim pentru că au stat de vorbă cu noi. Ne vom vedea, zi de zi, până pe 27 septembrie.
Și asta pentru că părerea dâmbovițenilor contează!

Share on facebook
Distribuie
Share on whatsapp
Trimite
Share on email
Trimite
S-ar putea sa te intereseze:

EXCLUSIV! CANDIDATUL USR PLUS PENTRU FUNCȚIA DE PRIMAR AL COMUNEI VLĂDENI, PROTAGONISTUL UNUI SCANDAL CU BÂTE ȘI SĂBII! VICTIMĂ: “MI-A DAT CU SABIA ÎN GÂT ȘI M-A JUCAT ÎN PICIOARE”

Totul a ieșit la iveală după ce un localnic ne-a scirs pe adresa redacției următorul mesaj: “Domnilor, la noi în comună, cei de la USR, care tot susțin că nu vor penali în funcții publice, merg în alegeri pe mâna unui tânăr care în urmă cu ceva timp a  provocat un scandal monstu la noi în comună. A bătut cu bestialitate un tânăr care nu făcea nimic altceva decât să

Citeste in continuare »

CORNELIU ȘTEFAN: PSD A FĂCUT DREPTATE PENTRU 5 MILIOANE DE PENSIONARI

,,Vin în fața dumneavoastră cu probleme pe care noi, cei din Partidul Social Democrat, le-am rezolvat și la nivel național și bineînțeles cu sesizări din timpul campaniei electorale din județul Dâmbovița. În primul rând, în ziua de miercuri, Partidul Social Democrat, în plenul reunit al celor două camere, Senatul României și Camera Deputaților, a făcut dreptate pentru 5 milioane de români, 5 milioane de pensionari, cărora nu li s-a mărit

Citeste in continuare »

PSD: SOLUȚIA SUNTEM NOI!

PSD: Nu există un singur răspuns care să rezolve toate problemele noastre actuale sau viitoare. Soluția suntem NOI, dâmboviţenii, iar împreună vom găsi răspunsurile corecte pentru provocările viitoare!Pe 27 septembrie vă așteapt la vot! Ține doar de noi cum ne construim viitorul. Material relaizat la comanda PSD Dâmbovița CMF 21200019

Citeste in continuare »