PSD DÂMBOVIȚA, ACUZAȚII GRAVE LA ADRESA PREFECTULUI JUDEȚULUI

„Prefectul județului Dâmboviţa și-a luat în serios rolul de agent electoral al PNL.

Chiar în cursul nopții trecute, Aurelian Popa a chemat la discuții mai multi primari ai PSD Dâmbovița în încercarea acestuia de a-i atrage în tabăra liberalilor.

Pe lângă faptul că încalcă flagrant legea, se pare că prefectul județului Dâmboviţa apelează și la diverse forme de șantaj: copiii unor primari sunt amenințati cu pierderea locurilor de muncă, finanțarea proiectelor pe care primarii le au în localitățile lor sunt vizate de tăieri de fonduri.

Ba chiar se apelează și la promisiuni că vor primi bani din fondul de rezervă aflat la dispoziția Guvernului.

Nu doar Prefectul județului Dâmboviţa este amestecat în această acțiune de forță îndreptată împotriva primarilor social-democrați.

Și președintele PNL Dâmbovița, cel care își petrece timpul pe lângă premierul Orban, începe sa pună presiune pe primarii PSD Dâmboviţa.

Asta ca să punctăm corectitudinea pe care PNL o afișează la televizor, în declarații și comunicate de presă.

Din păcate, apelul făcut de PSD Dâmboviţa la o campanie electorală corectă, bazată doar proiecte, nu are niciun efect.”este mesajul publicat de echipa PSD Dâmbovița pe pagina de facebook.

Share on facebook
Distribuie
Share on whatsapp
Trimite
Share on email
Trimite
S-ar putea sa te intereseze:

ACŢIUNE INEDITĂ LA PRIMĂRIA DIN VLĂDENI! PRIMĂRIŢA ŞI ANGAJAŢII INSTITUŢIEI AU FĂCUT CURĂŢENIE GENERALĂ ÎN PRIMĂRIE, AU VOPSIT GARDUL ŞI CLĂDIREA PE EXTERIOR, ÎN MOD VOLUNTAR

Un exemplu bun de urmat! La Vlădeni, în judeţul Dâmboviţa, primăriţa Maria Poşircă, împreună cu angajaţii primăriei au igienizat şi au demarat lucrări de curăţenie generală atât în primărie, cât şi în exteriorul acesteia, în mod voluntar. Este un gest lăudabil, având în vedere că multe primării, pentru astfel de lucrări, fac contracte cu diferite firme şi cheltuiesc sume uriaşe. Iată că se poate şi un exemplu de normalitate!    

Citeste in continuare »

ACCIDENT GRAOZNIC LA VULCANA PANDELE!

La data de 2 august a.c., în jurul orei 02:47, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Pucioasa au fost sesizați cu privire la faptul că un autoturism s-a izbit de un stâlp de susținere a energiei electrice. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au constat că un bărbat de 27 de ani, ar fi condus un autoturism, pe raza localității Toculesti, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice

Citeste in continuare »

INTERNET GRATUIT ÎN LOCURILE PUBLICE DIN GURA FOII

Încă un proiect important prinde contur în comuna dâmbovițeană Gura Foii. Localnicii vor beneficia de internet gratuit de mare viteză în multe spații și instituții publice din comună, printr-un proiect cu fonduri europene. “Astăzi implementăm proiectul European WifiEU. 22 puncte publice din comună vor avea internet gratuit. Astfel, am ales zonele des aglomerate gen curtea școlii Gura Foii, în fața primăriei Gura Foii, teren fotbal Gura Foii, stație DN7, stadion

Citeste in continuare »

GRĂDINIȚA DIN SATUL VOIA PRINDE CONTUR

Începută în urmă cu scurt timp, construirea grădiniței din satul Voia prinde contur. Proiectul este realizat prin prorgamul guvernamental PNDL și are o valoare de 12 miliarde. Lucrările merg pe repede-înainte, în acest moment, muncitorii lucrează la zidărie. Primarul comunei Crângurile, Costin Barbu, promitea la începutul proiectului că se va implica personal în acest proiect și că acesta va fi gata în primăvara anului viitor. „Temperaturile ridicate din aceste zile 

Citeste in continuare »