PSD DÂMBOVIȚA A DAT STARTUL CONFERINȚELOR PENTRU ALEGERI ÎN FIECARE ORGANIZAȚIE

Organizația județeană a Partidului Social Democrat a dat startul conferințelor în localitățile județului pentru alegerea noilor conduceri. Primele organizații unde au avut loc alegeri au fost Pietrari, Râul Alb și Bărbulețu. Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, a fost prezent la cele trei conferințe care au avut loc vineri pe Valea Dâmboviței.

“Astăzi, am dat startul conferințelor de alegeri în organizațiile PSD Dâmbovița! Timp de doua luni, în fiecare comună, oraș sau municipiu, membrii social-democrați își vor desemna conducerea locală pentru următorii 4 ani.  Valea Dâmboviţei este prima zonă unde, astăzi, au fost aleși președinții organizațiilor din Pietrari, RâuAlb și Bărbulețu.  Au fost reconfirmați în funcții Toader Constantin la Pietrari, Preda Cătălin la Râu Alb și Istrate Mihai la Bărbulețu. Totodată, a fost și o bună ocazie să discutăm, față în față, cu toți cei care fac parte din aceste organizații locale, dar și cu locuitorii acestor comune. Le-au fost prezentate toate proiectele pe care primarii PSD le-au implementat până în momentul de față sau le au în derulare, dar și programele de investiții pentru viitor.  În ceea ce privește prezența oamenilor la aceste întâlniri, încă o dată se confirmă faptul că PSD Dâmbovița este cel mai mare și cel mai puternic partid din județ.”

În următoarea perioadă vor avea loc alegeri în fiecare organizație PSD din județ.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze:

PRIMĂRIA CRÂNGURILE anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor tehnico-economici pentru obiectivul de investiție ”Teren sintetic Pătroaia Vale”

PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 23.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de hotărâre privind aprobarea actualizării indicatorilor

Citeste in continuare »

PRIMĂRIA CRÂNGURILE: ANUNȚĂ DESCHIDEREA PROCEDURII DE TRANSPARENȚĂ PENTRU PROIECT HOTĂRÂRE PRIVIND APROBAREA ACTUALIZĂRII INDICATORILOR TEHNICO-ECONOMICI PENTRU OBIECTIVUL DE INVESTIȚII “TEREN SINTETIC PĂTROAIA VALE”

A N U N Ț PRIMĂRIA COMUNEI CRÂNGURILE Astăzi, 22.09.2022 Primăria comunei Crângurile, anunță deschiderea procedurii de transparență decizională a procesului de elaborare a proiectului următorului act normativ: proiect de

Citeste in continuare »