PSD DÂMBOVIȚA A DAT STARTUL CONFERINȚELOR PENTRU ALEGERI ÎN FIECARE ORGANIZAȚIE

Prima pagină » Politica » PSD DÂMBOVIȚA A DAT STARTUL CONFERINȚELOR PENTRU ALEGERI ÎN FIECARE ORGANIZAȚIE

Organizația județeană a Partidului Social Democrat a dat startul conferințelor în localitățile județului pentru alegerea noilor conduceri. Primele organizații unde au avut loc alegeri au fost Pietrari, Râul Alb și Bărbulețu. Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița, a fost prezent la cele trei conferințe care au avut loc vineri pe Valea Dâmboviței.

“Astăzi, am dat startul conferințelor de alegeri în organizațiile PSD Dâmbovița! Timp de doua luni, în fiecare comună, oraș sau municipiu, membrii social-democrați își vor desemna conducerea locală pentru următorii 4 ani.  Valea Dâmboviţei este prima zonă unde, astăzi, au fost aleși președinții organizațiilor din Pietrari, RâuAlb și Bărbulețu.  Au fost reconfirmați în funcții Toader Constantin la Pietrari, Preda Cătălin la Râu Alb și Istrate Mihai la Bărbulețu. Totodată, a fost și o bună ocazie să discutăm, față în față, cu toți cei care fac parte din aceste organizații locale, dar și cu locuitorii acestor comune. Le-au fost prezentate toate proiectele pe care primarii PSD le-au implementat până în momentul de față sau le au în derulare, dar și programele de investiții pentru viitor.  În ceea ce privește prezența oamenilor la aceste întâlniri, încă o dată se confirmă faptul că PSD Dâmbovița este cel mai mare și cel mai puternic partid din județ.”

În următoarea perioadă vor avea loc alegeri în fiecare organizație PSD din județ.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

VLĂDUȚ NICULAE, PRIMARUL COMUNEI ANINOASA, A PREZENTAT PROINCIPALELE PROIECTE LA CARE SE LUCREAZĂ ÎN ACEST MOMENT ÎN COMUNĂ

CONDUCEREA PSD, ÎNTÂLNIRE CU ORGANIZAȚIA DE LA MORENI, UNA DINTRE CELE MAI PUTERNICE DIN JUDEȚ

CORNELIU ȘTEFAN: ” LA GĂEȘTI AVEM O ECHIPĂ PUTERNICĂ, IAR ALEXANDRU IORGA VA CÂȘTIGA ALEGERILE!”

LIDERII PSD DÂMBOVIȚA, ALĂTURI DE LOCALNICII DIN COMUNELE CARE AU SĂRBĂTORIT DE ADORMIREA MAICII DOMNULUI

PSD DÂMBOVIȚA: “Ipocrizia politică este dusă la un alt nivel de filialele PNL și AUR Dâmbovița!”

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.