PSD DÂMBOVIȚA A ANALIZAT REZULTATELE ALEGERILOR ÎN CADRUL CEX-ULUI


„Astăzi, Organizația PSD Dâmbovița a avut un Comitet Executiv Județean în care s-au discutat câteva puncte foarte importante pentru organizația noastră. În primul rând a avut loc analiza rezultatelor alegerilor din 27 septembrie, am avut o discuție foarte directă cu colegii mei, au participat toți primarii, toți candidații pe care i-am avut, chiar și cei din localitățile unde nu am câștigat, parlamentarii, consilierii județeni existenți, viitorii consilieri județeni. Din punct de vedere politic, am analizat fiecare zonă, fiecare localitate și vreau să vă spun concluziile pe care le-am tras… În județul Dâmbovița, din punct de vedere al primarilor, primele 10 localități în funcție de procent sunt: Șotânga (89,67%), Morteni (88,71%), Mănești (85,97%), Poiana (85,55%), Corbii Mari (85,53%), Produlești (85,02%), Răzvad (84,68%), Valea Mare (84,10%), Braniștea (83,65%) și Ulmi (82,31%).
Am făcut o analiză serioasă și pentru partea frumoasă, dar și pentru polul opus… La polul opus, pe ultimul loc este Uliești (8,73%), Răscăieți (9,19%), Petrești (10,45%), Cornățelu, Bezdead, Răcari, Vârfuri, Lungulețu, Butimanu, Titu și Glodeni. Așa cum le-am mulțumit colegilor mei astăzi, le mulțumesc și dâmbovițenilor din aceste localități, dar și din celelalte, le mulțumesc dâmbovițenilor din toate cele 89 de localități pentru votul masiv pe care l-au acordat Partidului Social Democrat.
Al doilea criteriu pe care l-am analizat a fost cel legat de votul politic, votul Partidului Social Democrat la nivelul Consiliului Județean Dâmbovița. Pe primul loc, cu 76,49%, se află localitatea Poiana, pe locul doi Morteni, pe locul trei Corbii Mari și urmează Conțești, Tărtășești, Nucet, Șotânga, Niculești, Mănești și Valea Mare. Iar la polul opus, Răscăieți, Uliești, Cornățelu, Petrești, Vârfuri, Răcari, Lungulețu, Butimanu, Bezdead și Brezoaele.
Legat de zone, pe primul loc este Valea Dâmboviței (51,65%), zona Titu (48,16%), zona Răcari (45,24%), zona Fieni (43,35%), zona Moreni (42,08%), zona Găești (41,87%), zona Pucioasa (39,58%), zona Băleni (37,51%).
Al doilea subiect abordat astăzi, la propunerea mea, a fost legat de măsuri organizatorice. Am mulțumit tuturor colegilor, și celor care au câștigat și celor care au pierdut, dar astăzi, pentru a revitaliza viața politică în anumite localități, am luat niște decizii de înlocuirea a unor președinți de organizații în 9 localități și am numit conduceri interimare până în primăvara anului 2021, conduceri care să se ocupe în principal de alegerile parlamentare. În orașul Titu am înlocuit președintele organizației cu domnul Ionuț Săvoiu, care este președinte interimar al organizației. La Răcari, președinte interimar al organizației este doamna deputat Carmen Holban. La Băleni, președintele interimar al organizației este domnul Palea Emanuel. La Dărmănești, președintele interimar este Uță Constantin. La Finta, președinte interimar este doamna Bivolaru Mihaela. La Lucieni, președintele interimar este noul primar al comunei, Tița Marius. La Cornești, președinte interimar este doamna deputat Claudia Gilia. Pentru orașul Găești a fost decizie în interiorul organizației și au decis prin vot să-l susțină pentru a conduce campania electorală la parlamentare pe domnul Claudiu Popescu.
În final, mulțumesc dâmbovițenilor pentru sprijin, pentru încrederea acordată echipelor PSD și vreau să vă anunț astăzi, în prima zi de precampanie, că obiectivul politic al Organizației PSD Dâmbovița este acela de a obține un procent mai bun decât cel de la alegerile locale și vreau să-i asigur pe dâmbovițeni că avem echipe puternice în fiecare localitate, vom veni cu echipe puternice și pentru Senatul României și pentru Camera Deputaților și PSD Dâmbovița va fi o echipă puternică, determinată pentru binele comunităților locale”a declarat Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița și președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

Share on facebook
Distribuie
Share on whatsapp
Trimite
Share on email
Trimite
S-ar putea sa te intereseze:

NUME „GRELE” PE LISTA PSD DÂMBOVIȚA PENTRU PARLAMENTARE

Partidul Social Democrat Dâmbovița a depus lista de candidaturi pentru alegerile parlamentare programate pentru data de 6 decembrie a.c. La Senat, deschide lista, Titus Corlățean, urmat fiind de Claudia Gilia, Ionuț Săvoiu, Ion Cucui și Cătălin Olteanu. Pentru Camera Deputaților vor candida Ionuț Vulpescu, Carmen Holban, Radu Popa, Marian Țachianu Ionuț Bănică, Emanuel Spătaru, Liviu Vasilescu, Mihail Istrate. „Partidul Social Democrat Dâmbovița a depus astăzi semnăturile de susținere, peste 58000,

Citeste in continuare »

TRAGEDIE LA VULCANA BĂI! O FEMEIE A MURIT ARSĂ DE VIE ÎN LOCUINŢA CUPRINSĂ DE FLĂCĂRI

La data de 21 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orasului Pucioasa au fost sesizaţi cu privire la faptul că la un imobil, de pe raza localității Vulcana Băi a izbucnit un incendiu. Echipa de cercetare s-a deplasat la faţa locului, ocazie cu care a constatat că o persoană, respectiv o femeie, în varsta de 70 de ani, este decedată. În acest moment poliţiştii continuă cercetarile, urmând a fi stabilite

Citeste in continuare »

PMP, PRIMUL PARTID CARE A DEPUS DOSARELE PENTRU PARLAMENTARE! IULIAN VLADU ȘI ALEXANDRU OPREA SUNT CAP DE LISTĂ PENTRU CAMERA DEPUTAȚILOR ȘI SENAT!

Cea mai surprinzătoare echipă politică dâmbovițeana și-a depus astăzi listele pentru Camera Deputaților și Senat. Iulian Vladu și Alexandru Oprea, însoțiți de un grup de susținători, au mers astăzi la Biroul Electoral Județean, unde și-au depus candidaturile. Cei doi dâmbovițeni au declarat ca din echipa PMP fac parte doar oameni ai locului, cu care și-au propus să miște Dâmbovița spre dezvoltare. „Mergem în Parlament cu gândul și dorința de a

Citeste in continuare »

CRUCEA ROȘIE A TRIMIS AJUTOARE ÎN LOCALITATEA CARANTINATĂ DOBRA

Zeci de pachete cu alimente au ajuns la familiile cu nevoi din localitatea Dobra, localitate aflată în carantină din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus. Alimentele au fost oferite de către Crucea Roșie, filiala Dâmbovița, și au fost distribuite de către angajații primăriei, însoțiți de Daniel Nica, primarul ales al comunei Dobra, alături de alți voluntari. Au primit ajutoare familiile cu nevoi speciale și mai multe persoane vârstnice singure.

Citeste in continuare »