PSD, ALEGERI ÎN UNELE DINTRE CELE MAI IMPORTANTE ORGANIZAȚII DIN ZONA GĂEȘTI

PSD Dâmbovița a continuat organizarea conferințelor de alegeri în organizațiile din teritoriu. Sâmbătă, au avut loc alegeri în unule dintre cele mai importante organizații de pe zona Găești. La Crângurile, două sute de delegați l-au ales pe primarul Costin Barbu ca să conducă în continuare organizația PSD.

La conferință au fost prezentă aproape toată conducerea partidului, în frunte cu președintele Corneliu Ștefan, Daniel Cristian Stan, Luciana Cristea, Titus Corlățean, Carmen Holban și mulți alții. La Cobia, primarul Marin Manda a fost ales pentru un nou mandat în fruntea organizației de partid, iar la Hulubești, a fost ales Ion Cursureanu. La Valea Mare a fost ales edilul Miu Constantin, la Gura Foii, Radu Georgescu, la Dragodana , Gheorghe Sandu, iar la Ludești , Vlad Gabriel.  

“În fiecare dintre aceste comune, astăzi, am condus conferințele de alegeri în organizațiile locale ale PSD. Ca de fiecare dată, alături de noi au fost sute de membri de partid în fața cărora atât noi, cât și primarii localităților respective am prezentat un raport al tuturor proiectelor aflate în derulare, dar și planurile de viitor.  Administrațiile locale, conduse de primarii social-democrați, reușesc să atragă fonduri substanțiale în comunele lor.Cele 7 comune au, datorită  echipei PSD, 30 de contracte de finanțare semnate și proiecte aprobate, toate cu o valoare totală de aproximativ 175.000.000 de lei:

-12 proiecte prin Programul Județean de Dezvoltare Locală – 14.000.000 lei;

– 7 contracte de asociere primării/Consililul Județean Dâmbovița – 11.700.000 de lei;

– 4 contracte prin POIM, program prin care introducem, extindem sau modernizăm rețele de apă și apă uzată – 100.200.000 de lei;

-7 proiecte aprobate pentru finanțare prin Programul Național “Anghel Saligny” – 48.700.000 de lei.

Le urăm succes și la cât mai multe proiecte implementate!” a anunțat Corneliu Ștefan, președintele PSD Dâmbovița.

Distribuie pe:

Share on facebook
Facebook   
Share on whatsapp
Whatsapp    
Share on email
Email           

Află primul cele mai noi stiri din Dâmboviţa

Dă-ne un like pe FACEBOOKsau

S-ar putea sa te intereseze: