PRIMELE 11 AUTOBUZE HIBRID AU AJUNS LA TÂRGOVIȘTE ! CRISTIAN STAN: “MOMENT DE REFERINȚĂ PENTRU TRANSPORTUL PUBLIC TÂRGOVIȘTEAN”

Prima pagină » Administratie » PRIMELE 11 AUTOBUZE HIBRID AU AJUNS LA TÂRGOVIȘTE ! CRISTIAN STAN: “MOMENT DE REFERINȚĂ PENTRU TRANSPORTUL PUBLIC TÂRGOVIȘTEAN”

“Este un moment important pentru municipiul Târgoviștd pe ceea ce înseamnă investițiile pe care administrația publică locală le implementează pe fonduri europene. Primul lot important de autobuze Mercedez Benz Cytaro Hybrid a ajuns. Este vorba de un lot format din 11 autobuze, ceea ce reprezintă numai prima parte din contractul de furnizare, este vorba de un total de 28 de autobuze. Vestea bună este că duminică mai vin încă 6, iar săptămâna viitoare le avem pe toate în Târgoviște. Numai cele ajunse astăzi au o valoare de 5 milioane de euro. Per total, contractul pe care primăria îl implementează pe zona de modernizareva transportului public în comun depășește 160 de milioane de lei.  Acest contract mai presupune, în etapa a doua achiziția a încă 12 autobuze, 40 total, reabilitarra integrală a unor artere rutiere importante( Bdul Mircea cel Bătrân, Bdul Rege Carol, Strada Gării, Lt.vStancu Ion, pasajul de lângă Pavcom), construirea unui depou lângă Complexul Turistic de Natație, trei stații de capăt și reabilitarea stațiilor de traseu existente. Tot transportul public din municipiu va fi modernizat în cadrul acestui proiect cu finanțare europeană. Este un moment de satisfacție, și pentru noi, cei din administrația publică locală pentru că după foarte mult timp iată că municipiul Târgoviște va beneficia, în sfârșit de mijloace de transport moderne, cu nimic mai prejos decât în marile capitale europene. “ a precizat Daniel Cristian Stan, primarul Târgoviștei.

Prezent la eveniment, Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița a felicitat conducerea Primăriei Târgoviște pentru implementarea proiectelor în municipiul Târgoviște.

“Este un eveniment important pentru municipiul reședință de județ, municipiul Târgoviște. Primăria Municipiului Târgoviște, aparatul tehnic împreună cu conducerea Primăriei, au început de mult timp dezvoltarea municipiului, și ușor-ușor încep să se vadă roadele proiectelor pe bani europeni pe care le avem de dezvoltat la nivelul Târgoviștei. Gradul de confort al târgoviștenilor a început să crească și, de astăzi, municipiul Târgoviște este la un nivel înalt, la fel ca alte municipii din România și nu numai. Acesta este un prim pas, împreună cu primarul municipiului Târgoviște vom dezvolta și alte proiecte, proiecte pe care le vom desfășura cu bani europeni. Împreună avem proiecte importante pentru viitor, pe care le vom dezvolta pe exercițiul financiar 2021-2027. Felicitări domnului primar, felicitări conducerii Primăriei Târgoviște. Vreau să-i asigur, ca de fiecare dată, că vom fi alături de Primăria Târgoviște pentru dezvoltarea tuturor proiectelor”a afirmat Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ PENTRU PERIOADA 23-27 OCTOMBRIE

ECHIPA “GLORIA BUCȘANI” A CÂȘTIGAT PRIMA EDIȚIE A “CUPEI TOAMNEI LA FOTBAL”

FESTIVALUL TOAMNEI, UN EVENIMENT DEOSEBIT PREGĂTIT DE MICUȚII DE LA GRĂDINIȚA “INOCENȚA” DIN GĂEȘTI – VIDEO!

MANAGEMENTUL DE SUCCES DE LA PARCUL INDUSTRIAL MORENI, PREMIAT LA TOPUL FIRMELOR DIN JUDEȚUL DÂMBOVIȚA

MOROENI! TREI NOI INVESTIȚII IMPORTANTE SUNT APROAPE DE FINALIZARE!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.