PRIMARUL VLĂDUȚ NICULAE CONTINUĂ INVESTIȚIILE LA ANINOASA! IERI A SEMNAT UN NOU CONTRACT ÎN VALOARE DE APROAPE 9 MILIOANE DE LEI

Prima pagină » Administratie » PRIMARUL VLĂDUȚ NICULAE CONTINUĂ INVESTIȚIILE LA ANINOASA! IERI A SEMNAT UN NOU CONTRACT ÎN VALOARE DE APROAPE 9 MILIOANE DE LEI

Primarul comunei Aninoasa, Vlăduț Niculae, continuă investițiile în comună. Ieri, la Ministerul Dezvoltării, a semnat un nou contract de finanțare prin Programul Național “Anghel Saligny” care privește asfaltarea unor străzi, realizarea de șanțuri dalate și acostamente betonate și construirea de podețe. Noua investiție se ridică la suma de aproape 9 milioane de lei.

“În prezenţa domnului Alexandru Stoica, ministru secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, am semnat astăzi un nou contract de finanţare, în cadrul programului Național “Anghel Saligny”. Proiectul presupune reabilitarea prin asfaltare și construirea de șanțuri dalate și podețe de acces la proprietăți pe străzile: Valea Mare din Aninoasa, Popa Marin – Suseni, Ion Petrescu și Căminului – Săteni. Mulțumesc colegilor consilieri locali și colectivului primăriei pentru toată munca depusă și Consiliului Județean Dâmbovița, prin domnul președinte Corneliu Ștefan, pentru sprijin și colaborare.” a declarat Vlăduț Niculae, primarul comunei Aninoasa.

Această nouă investiție presupune asflaltarea a 4, 815 km de drumuri, vor fi realizați 6,180 km de șanțuri dalate și acostamente betonate și 1,365 km de podețe. Valoarea exacta a contractului este de 8.868.263,54 lei .

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

Expoziție și concert la Palatul Brâncovenesc de la Potlogi – Rânduiala ospețelor domnești în vremea lui Constantin Brâncoveanu și a principilor fanarioți”

O NOUĂ INVESTIȚIE PRIN PJDL A FOST INAUGURATĂ ÎN SATUL MĂRCEȘTI, DIN COMUNA DOBRA! VIDEO!

MOROENI: CEREMONIAL RELIGIOS ȘI DEPUNERI DE COROANE ÎN CINSTEA EROILOR NEAMUL

EROII NEAMULUI, COMEMORAȚI ÎN CUMONUA BUTIMANU, PRINTR-UN EVENIMENT EMOȚIONANT

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.