PRIMARUL DIN ULMI A FOST ÎNVESTIT ÎN FUNCȚIE

Prima pagină » Administratie » PRIMARUL DIN ULMI A FOST ÎNVESTIT ÎN FUNCȚIE

Zi festivă în comuna dâmbovițeana Ulmi , unde , miercuri, a avut loc sedința de constituire a noului consiliu local. În cadrul sedinței , Bogdan Titța a depus jurământul pentru un nou mandat de primar.

Sedința a avut loc într-un cadru festiv în sala de festivități a primăriei. Primii care au depus jurământul au fost consilierii locali, nou aleși. Imediat după ce consilierii locali au depus jurământul, a urmat depunerea jurământului de către Bogdan Tița, primarul reales al comunei Ulmi.

“În primul rând vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că ați venit, colegilor de partid, colegilor parlamentari, colegilor consilieri, familiei mele, echipei cu care am câștigat două mandate la rând aceste alegeri. Eu am candidat din partea Partidului Social Democrat și am făcut-o din convingere. Nu vreau să discut despre alte partide, dar, patru ani de zile cât am fost primar din partea altui partid politic, PSD mi-a întins o mână de jautor, și nu mie, primarului de la Ulmi, ci comunei Ulmi. Am avut un program minunat PNDL cu care am reușit să fac mai multe proiecte pentru comuna Ulmi. Nu înțeleg de ce acest program a fost blocat. Mai aveam proiecte depuse pe acest program, proiecte la care am plătit bani și în momentul în acre am smenat contrcatul, mi-a fost luată axa de finanțare. Vreau să vă mulțumesc din nou tuturor  pentru că ați fost alături de mine. În primul rând vreau să-i mulțumesc domnului Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița pentru că a avut închredere în mine. ”a declarant Bogdan Tița, primarul comunei Ulmi.

La sedința festivă au participat în calitate de invitați Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, senatorul Titus Corlațean, vicepreședintele Senatului României, deputatele Carmen Holban și Claudia Gilia și Radu Popa, fost deputat în Parlamentul României. Noul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița a ținut să-l asigure pe primarul de la Ulmi de tot sprijinul de care va beneficia din partea sa. 

“ Trăim astăzi un moment important pentru comuna Ulmi, un moment important pentru locuitorii comunei Ulmi. Bogdan Tița este un primar care a demonstrat în cei patru ani de zile că are capacitatea să aducă proiecte pentru comunitatea locală, în care eu am avut încredere. Vreau să vă asigur astăzi, în ședința festivă a Consiliului Local Ulmi, că atât eu, cât și colegii mei, vom fi alături de comuna Ulmi, o comună care este în plină dezvoltare. ”a declarant Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

GHS CE EUROPE SRL, ANUNȚ ASUPRA LUĂRII DECIZIEI DE ÎNCADRARE

BUCȘANI: INVESTIȚII FĂRĂ PRECEDENT ÎN ȘCOALA DIN SATUL RĂȚOAIA! TOT ÎN RĂȚOAIA SE LUCREAZĂ ȘI LA REȚEAUA DE CANALIZARE

CASA DE PENSII DÂMBOVIȚA FACE ANGAJĂRI! DETALIILE, ÎN ARTICOL!

CJD: PROGRAMUL LUCRĂRILOR LA INFRASTRUCTURA RUTIERĂ ÎN PERIOADA 20-26 MAI

ZIUA COMUNEI CORBII MARI, UN REAL SUCCES ȘI ÎN ACEST AN!

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.