PRIMARUL DIN PUCIOASA, MESAJ SPECIAL DE 1 DECEMBRIE

Prima pagină » Actualitate » PRIMARUL DIN PUCIOASA, MESAJ SPECIAL DE 1 DECEMBRIE

“Dragi români, trăim vremuri complicate!

Avem voie sa organizam manifestări la care participă sute de persoane atunci cănd, spre exemplu, premierul face o vizita in judet, dar nu avem voie sa organizam nicio manifestare de Ziua Nationala in orașe sau in comune!!!

Avem voie sa facem campanie electorală, dar nu putem sa facem o slujbă creștinească la Monumentul Eroilor, spre exemplu!!!

Avem voie, ba chiar suntem sfatuiți, sa mergem la vot dar nu putem aprinde o lumânare sau depune o coroana in memoria Eroilor noștri, intr-o ceremonie creștina!!!

Vreau sa le aduc aminte guvernanților ca țara asta, neamul nostru, au supraviețuit și datorita modului in care ne-am respectat trecutul, datorita modului in care ne-am prețuit si cinstit inaintașii!

Aceasta legatura nu poate, nu are voie sa fie ruptă, pentru niciun motiv pe lumea aceasta!

1 Decembrie este un moment istoric, un moment unic!

Un moment in care, copleșiți de emoție, realizam mai mult ca oricând cine suntem și care este rolul nostru in această lume!

Noi suntem ROMÂNI!
Si pentru mine nu este mandrie mai mare pe pamântul acesta!

Nu o sa indemn niciodata pe nimeni sa nesocoteasca legea!!!

Dar parca este prea mult! Mult prea mult pentru aceasta zi sfânta!

Așa ca, eu voi merge astazi la Monumentul Eroilor pentru a face un gest creștinesc, acela de a depune o coroana in cinstea eroilor noștri, cu speranța ca nu o sa fiu singurul!

La mulți ani, România!
La mulți ani, dragi români!
Dumnezeu sa ne ocroteasca!” este mesajul lui Ana Constantin, primarul din Pucioasa, cu ocazia Zilei Naționale a României.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

INGRID, „COPILUL- GENIU” CU CARE BUCȘANIUL SE MÂNDREȘTE! FATA A FOST PREMIATĂ DE PRIMARUL DIN BUCȘANI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI!

SEARĂ MAGICĂ LA GĂEȘTI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI! A FOST INAUGURAT TÂRGUL DE CRĂCIUN ȘI A FOST APRINS ILUMINATUL FESTIV! VIDEO!

LIDERII PSD DÂMBOVIȚA, ALĂTURI DE GĂEȘTENI, DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

MESAJUL PRIMARULUI DIN LUCIENI PENTRU TOȚI LOCALNICII DE ZIUA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI

LA BUTIMANU, 1 DECEMBRIE A FOST SĂRBĂTORITĂ PRIN MUNCĂ! SE ASFALTEAZĂ ÎN UNGURENI! URMEAZĂ: LUCIANCA, STERIANU ȘI BĂRBUCEANU

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.