PRIMARUL DIN PUCIOASA, APEL CĂTRE LOCALNICII CARE NU AU EFECTUAT RECENSĂMÂNTUL PÂNĂ ÎN PREZENT! COSTANTIN ANA: “ Haideți să fim responsabili, până la capăt!”

Prima pagină » Actualitate » PRIMARUL DIN PUCIOASA, APEL CĂTRE LOCALNICII CARE NU AU EFECTUAT RECENSĂMÂNTUL PÂNĂ ÎN PREZENT! COSTANTIN ANA: “ Haideți să fim responsabili, până la capăt!”

“Stimați locuitori ai orașului Pucioasa,

Mai sunt câteva zile (6, inclusiv ziua de astăzi) până la finalizarea operațiunii de recenzare a populației, iar recenzorii noștrii sunt pe teren și se străduiesc să colecteze cât mai multe date.

Îi rog pe toți cei care nu s-au auto recenzat sau nu au fost recenzați să le dea tot concursul, pentru a avea o imagine cât mai clară a situației la nivelul localității noastre!

Vă rog să fiți conștienți de importanța acestui demers și să nu îl tratați cu superficialitate! Implicațiile sunt majore! În momentul finalizării recensământului vom avea o imagine clară asupra situației demografice din țară, din fiecare județ, din fiecare localitate!

Este foarte important ca la nivelul localității noastre recensământul să ne redea o situație cât mai completă, pentru că în funcție de acest lucru vom discuta despre reprezentarea comunităților, despre distribuirea fondurilor bugetare, despre proiectele de dezvoltare, vitale de altfel și, de ce nu, despre poziția localității noastre într-o viitoare etapa de reorganizare teritorială!

Haideți să fim responsabili, până la capăt!” este apelul făcut de către Constantin Ana, primarul din Pucioasa, către localnicii care nu s-au recenzat până în acest moment.

DIN ACEEAŞI CATEGORIE

BABEL FAST, PROGRAMUL ZILEI DE LUNI, 5 IUNIE

BABEL FAST! PROGRAMUL ZILEI DE DUMINICĂ, 4 IUNIE

LA DĂRMĂNEȘTI SE VA CONSTRUI O BAZĂ SPORTIVĂ NOUĂ

FUEGO, CONCERT EXTRAORDINAR ÎN ACEASTĂ SEARĂ, LA TÂRGOVIȘTE, DE ZILELE JUDEȚULUI DÂMBOVIȚA

TÂRGOVIȘTE! MÂINE ÎNCEPE FESTIVALUL BABEL

© 2023 Exclusivdb. All rights reserved.